0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam ekran görüntüler paylaşabilirsin elinde kanıt varsa. Özel olarak yaptırdığım skinler de discord sunucularında "rel" diye geziyor, onları da eklet o zaman bakalım.
Alıntı yapılan: only allah can judge me - 10.09.2025 15:21Tam ekran görüntüler paylaşabilirsin elinde kanıt varsa. Özel olarak yaptırdığım skinler de discord sunucularında "rel" diye geziyor, onları da eklet o zaman bakalım. "Tam ekran görüntüsü olarak" yaptırdığına dair SS'ini atarsın o zaman, bekliyorum.
Alıntı yapılan: HeisenWick - 10.09.2025 15:23Alıntı yapılan: only allah can judge me - 10.09.2025 15:21Tam ekran görüntüler paylaşabilirsin elinde kanıt varsa. Özel olarak yaptırdığım skinler de discord sunucularında "rel" diye geziyor, onları da eklet o zaman bakalım. "Tam ekran görüntüsü olarak" yaptırdığına dair SS'ini atarsın o zaman, bekliyorum. Savunma yapması gereken sensin.
Alıntı yapılan: only allah can judge me - 10.09.2025 15:24Alıntı yapılan: HeisenWick - 10.09.2025 15:23Alıntı yapılan: only allah can judge me - 10.09.2025 15:21Tam ekran görüntüler paylaşabilirsin elinde kanıt varsa. Özel olarak yaptırdığım skinler de discord sunucularında "rel" diye geziyor, onları da eklet o zaman bakalım. "Tam ekran görüntüsü olarak" yaptırdığına dair SS'ini atarsın o zaman, bekliyorum. Savunma yapması gereken sensin. Skin özel diyip, yaptırdım diye şikayet açan sensin. Yaptırdığına dair SS atarsın, bekliyorum. Ha bu arada, savunmamı zaten "rel skin" diye yaptım.