kardeşim ihlal olmayan şeyleri yazarak üstüme gözleri çektirmeye çalışmışsın, o bahsettiğin kaçırılma rolünü baştan itibaren bir admin izliyordu, bunu siz de biliyorsunuz. pm rahatsızlık diye bir şey yok, rahatsız olduğunu söylememişsin ki? o rol esnasında zaten senle pmleşiyorduk, niye onları yazmadın mesela? işine gelmeyen yerleri yazmayarak örnek oyuncu olmuyosun mafya rolu yapmaya çalışan şahıs... fear rp kısmına gelecek olursam, bu saçma kaçırılma rolünün baştan sonuna kadar hiçbir şekilde fear rp ihlali yapmadım, rolü zaten elli kere belirttiğim gibi bir yetkili izliyordu. "tamam mafya" demek nasıl bir fear rp ihlali? anladığımı söylemişim burada
ayrıca, o mekanda kimseye rahatsızlık vermedik, iki üç tane zenci ve mekanın sahipleri ya da korumalar arasında bir kavga çıktı, biz de kavgayı izlemeye gittik. zencilerden teki korumaya, "güç kullanırsan silah kullanırım" dedi ve biz de mekan sahipleri ve korumalar uyansın diye bunu söyledik, millet bizim lafımıza bakarak mı mekandan çıkacak? o yüzden boş yapma sayın şahıs

mekanda kendimizi anlatırken bile direkt olarak saldırmanız ne kadar rol bilmeyen mafya rolü yaptığını sanan insanlar olduğunuzu belli ediyorsunuz, bizim rolümüzü yargılamaya ve troll yapıyor demeye hakkınız yok
parmak ısırma rolu ne kanka 🤣 orada karakterimin ağzına parmağını sokuyorsun, karakterin yaşadığı adrenalin ve refleksle parmağını ısırıyorum, ihlal olsaydı direkt o esnada ceza alırdım ama zaten troll yapmadım, rolü admin izliyordu, normalce kendimi açıkladım fakat siz karakterime karşı "biz illegaliz abeee bize nasıl tek kelime edebilir abiii" mantığıyla rol yaparak bir cephe aldığınız için bu ufak rolü bahane ederek karakterimi ck etmeye çalıştınız, sizin düşünüp yapmaya çalıştığınız şey bundan fazlası değil
bir karakterin iki bacağından da hafif makineliyle birkaç kez ateş etmek, onu öldürmektir. ben de sana yazıyorum ki, bu yaptığın force ck. bizle alakası olmayan kişilerin kavgasında silahtan bahsedildi ve biz bunu dile getirdik diye karakteri nasıl öldürebiliyorsun? bu nasıl bir bahane? sırf, bu nedeni geçerli bir neden sayarak karakterinin güvenliğini ve özgürlüğünü düşünmeden nasıl bir insana karşı cinayet eylemini işlemeye tenezzül ediyorsun? bu yaptığınızın, direkt sunucu kurallarında da karşıt bir kuralı var, bilmiyorsanız şak diye yapıştırıp atarım buraya. tamamen realistik olarak bir savunma yapsaydım, burada yaptığınız her hareket açıkçası çok dalga geçilesi, fakat sunucu kuralları gereği yaptığınız bazı şeyler ihlal sayılmadığı için birkaç cümle zırvalardınız sadece
neredeyse 1 saat rol yaptık, korku rolüne uyduğum yerleri koymayıp, kendinizce fear rp ihlali diyerekten yazdığım 1 kelimeyi ss alıp 3 kere koymak nasıl bir yanıklık