Konu: [07.09.2025] - Adrian_Karpov  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2025 18:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Karpov - @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Malik Blackold @Esulcer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.09.2025 - 19.59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP - Non RP - Aktif Rolde /q - Hatalı emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsı sistemsel olarak yaralı konumuna düşürüyoruz ve başında onu tehdit ediyoruz. Onu dövmemize ve sistemsel yaralı olmasına rağmen bize karşı saldırgan tutumlar sergileyip, korku rolü yapmıyor. Olay esnasında yapmamasına rağmen 10 dakika geçtikten sonra tekrardan karşılaşıyoruz ve hala bize karşı tehditler savurmaya devam ediyor. Roleplaye uygunsuz davranışlar sergiliyor, yaralı bir halde yerden kalkıp tekrardan emote veya yaralı rolü yapmadan bize saldırmaya kalkıyor. Aktif rol esnasında rolden çıkış sergiliyor ve bir daha oyuna girmiyor. /do kanalı üzerinden oyun kurallarını saymaya başlıyor. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Gereğinin yapılmasını rica ederim. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.09.2025 18:31
Şahitliğimi onaylıyorum. Rolümüz baltalandı.

#2 - 08.09.2025 18:56
Rolün baltalanmadı iki zeki olarak takılıyorsunuz, rol yapmıyorsunuz. Bunu gerçekleştirdiğin karakterin illegal yasağı var ve güvenli bölgedesin. Q için de 5 dakika içinde geri girtdim. Arkadaşım sen beni düşürüp arkadaşında car jack atıp, motoru dağa kadar kaçırdığınız için bundan haberdar değilsiniz.

#3 - 08.09.2025 19:45
Hayır biz bekledik ve oyuna girmediniz. Girseniz bile rol devamı ve sürekli rp gereği oyuna girdiğinizde bize ulaşmanız gerekirdi. Bize pm ile oyuna girdiğinize dair pm atmadınız. Varsa kanıtınız buyrun atın, ama pm atmadığınız için kanıtınız da olmayacaktır.

#4 - 08.09.2025 23:30
Şikayet reddedildi.