Konu: [05/09/2025] Lance Strickland  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 05.09.2025 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance Strickland @Leonar_Smeet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @GoldenPasa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 57V kovalamaca sonu arkadaş fazla üzülmüş olsa ki yerini bulduk diye IC chatten "hile, espciler sizi, hilen varsa kaçamam tabi" gibi söylemlerde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahit olan arkadaşım ( @GoldenPasa ) OOC chatten "aq" dedi diye 500dk yedi, bunun karşılığını merakla bekliyoruz. :)
Ek not: Arkadaşın hile hile diyip durmasından ötürü bir yanlışım yok ama yinede açıklama yapayım. Bir noktada artık ESC Bug mu kullandın yoksa drop mu yedin bilmiyorum sektin ve havaya doğru hafif bir uçurdun bizi. O sıra görüş kaybı yaşadık ve dümdüz devam ettim. Bir baktım yolda önümdesin, dağdan aşağı araçla atladın ve ileriden dönüp yanına geldim. Yani, her önüne gelene ESP demeyi bırakmalısın... İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 05.09.2025 15:28 3CQ »

#1 - 05.09.2025 15:28
Şahitliğimi onaylıyorum, IC ve OOC kanaldan bize hakaret etmesi hiç etik değil. Kaldı ki hile kullansak bile hakaret etme hakkı doğmuyor. Zamanında rolümüzü baltalayan başka bir oyuncuya "aq" yazdığımda ortak nezaketten sicilim bozulmuştu. Bakalım bu oyuncuya ne yapılacak merakla beklemekteyim. Gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederim.

#2 - 05.09.2025 21:05
Anlık sinir sonucu klavyeye yansıyanlar farkı açtıktan sonra dağlık alana çıktım ve saniyeler sonrası beni tenha bir alanda bulması sinir bozucuydu hile konusunda şüpheler uyandırıyor, ping konusu dışında hak vermiyorum sabit 20-30 ping ile oynamaktayım, diyeceklerim bu kadar. Kusuruma bakmayınız.
« Son Düzenleme: 05.09.2025 21:42 Leonar_Smeet »

#3 - 06.09.2025 01:04
Şikayet incelendi.

Lance_Strickland karakteri Ortak Nezaket Kural ihlalinden dolayı işlem görecek.

Rol esnasında her ne olursa olsun, buna uyum sağlamaya özen göstermeliyiz. Her birimiz bilgisayar başından, kendimiz için yarattığımız gerçeğe dayalı karakterler yönetmeye ve bundan keyif almaya çalışıyoruz. Herkesin gergin olabileceğim durumlar var, fakat sunucu politikaları nedeniyle birbirimize bu şekilde hakaretler ve tavırlar sergilememeliyiz.