Konu: Kaspar SchoenBerg, Emotesiz saldırı / sistemsel bayıltma.  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2025 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaspar SchoenBerg - https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=36492

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eliyahu Rosenberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/09/2025 - 02:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde ki bir gece klübünde bir arkadaşımla şakalaşırken (dedektif Eric) saldırıda bulunan kişi bana "Gel s*kişelim" tarzında bana göre gereksiz abartılı tekliflerde bulundu. Bende idareten sonra-sonra gibi söylemlerde bulundum, sonrasında kişi dışarıya çıktığımızda bu eylemlerine devam etti. Bende aynı şekilde karşılık verdim, hemen sonrasında "GAY OLAMAZSIN" diyerek emote vermeden yumruk atmaya başladı. Karşılık vermedim, dolaylı yoldan GBİ'a girebilir açısından ayrıca karakterimin rol hayatında herhangi bir kavgaya girmesi mümkün değil. (Neden GBİ olduğunu düşündüm? 1- Clubün hemen arkasında VCPD'a bağlı Traffic Station bulunuyor + olarak aynı sokakta bir bağımsız bir klinik bulunuyordu (kapanmış olabilir)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ybbnzr

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#1 - 05.09.2025 01:24
@PizzaBey

24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 05.09.2025 13:35
Savunma gelecektir.

#3 - 05.09.2025 14:08
Karakterim IC olarak gay karşıtı bir karakter, Eric ile konuşurken bir anda aramıza girip adamla Gay muabbeti çeviriyorsunuz, nede olsa senin ıc olarak geyik muabbeti çevirdiğinizi bilmiyorum, bir anda gelip gay muabbeti çeviriyorsun, akabinde seni dışarıda görünce bilerek sana yanaşıyorum, arabama seni atıp arka sokağa götürmeye çalışıyordum sen arabama binmeyince bende inip senle ile kavga başlatıyorum, herhangi bir emotesiz saldırı yok "kavgayı başlatır" yazıyorum olsa olsa yetersiz emote çıkar bu durumdan kısaca özetleyecek olursam seni oyuna düşürmeye çalışıyordum bu durumda başarız olunca olduğumuz yerde kavga başlattım.

#4 - 06.09.2025 00:57
Şikayet incelendi.

Kaspar_SchoenBerg karakteri GBI ihlali nedeniyle cezalandırılacaktır.