Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 15:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano Castello - @atomfurki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlar da mevcut:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim, Rol baltalama, Yetersiz oyuncu profili.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik mesleği yaparken bu iki şahıs gelip tüm rolü baltaladılar, ssler de göründüğü gibi her şey apacık ortada. 44 level olmasına rağmen ne yapacağını bilmeli, sanırım bana bayağı kin gütmüş :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/dvwp320 - https://hizliresim.com/jpejurk

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir yaptırım almalı.

#1 - 02.09.2025 15:54
Öncelikle iyi günler. Hakkımda açılan şikayeti kabul etmiyorum. Arkadaş bana karşı agresif araba kullandı, önüme kırdı ve neredeyse meslek aracımı patlatma noktasına kadar getirdi. Bu karakterle önceden karakterimin söz dalaşı olduğundan karakterim onu 1v1 dövüşe çağırdı ve hakaret etti. Karakterim ise gözü döndü ve o karaktere 1v1 kabul ettirene kadar onunla uğraştı. Bu zamanda arkadaşa herhangi bir kural ihlali yapmadım. Arkadaş yaptığım rolden olsa gerek beni kışkırtmaya çalıştı ve pm atarak dalga geçti ve ortak nezaket de bulunmadım, kuralı ihlal etti.

Kısaca hakkımda şikayet açan oyuncu bana karşı Car DM, Agresif rol sergilediği için karakterim onunla uğraşmıştır, rol tamamen böyle gerçekleştirmiştir, rol yapılırken herhangi bir tarafımca kural ihlali yapılmamıştır. Hakkımda açılan şikayet asılsızdır.

Matthew_Papalia karakterinin karakterime Car DM attığının kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

Matthew_Papalia karakterinin yaptığı gişe kural ihlali:

i=0AYTMTUQDwfe_uc7
Video arkadaşımdan alıntıdır, arkada çalan ses spotify'dandır.

lorteklest oyuncusunun beni kıştırmaya çalışması ve sergilediğin rol ile dalga geçmesi:

#2 - 02.09.2025 15:56
Öncelikle iyi günler. Hakkımda açılan şikayeti kabul etmiyorum. Arkadaş bana karşı agresif araba kullandı, önüme kırdı ve neredeyse meslek aracımı patlatma noktasına kadar getirdi. Bu karakterle önceden karakterimin söz dalaşı olduğundan karakterim onu 1v1 dövüşe çağırdı ve hakaret etti. Karakterim ise gözü döndü ve o karaktere 1v1 kabul ettirene kadar onunla uğraştı. Bu zamanda arkadaşa herhangi bir kural ihlali yapmadım. Arkadaş yaptığım rolden olsa gerek beni kışkırtmaya çalıştı ve pm atarak dalga geçti ve ortak nezaket de bulunmadım, kuralı ihlal etti.

Kısaca hakkımda şikayet açan oyuncu bana karşı Car DM, Agresif rol sergilediği için karakterim onunla uğraşmıştır, rol tamamen böyle gerçekleştirmiştir, rol yapılırken herhangi bir tarafımca kural ihlali yapılmamıştır. Hakkımda açılan şikayet asılsızdır.

i=0AYTMTUQDwfe_uc7

lorteklest oyuncusunun beni kıştırmaya çalışması ve sergilediğin rol ile dalga geçmesi:

Ssler de gördündüğü gibi arkadaşlar benim aracımı patlatmaya çalışıyorlar, "Yarak Kafalı" bu kelime türçe terim, gereken yapılsın.

#3 - 02.09.2025 16:05

i=0AYTMTUQDwfe_uc7

Ssler de gördündüğü gibi arkadaşlar benim aracımı patlatmaya çalışıyorlar, "Yarak Kafalı" bu kelime türçe terim, gereken yapılsın.

Ben aracını patlatmaya çalışan birisini görmedim dostum? Kafanda mı kuruyorsun? Yaptığın ihlaller ortada sonuçlanabilir.

#4 - 04.09.2025 04:31
Şikayet incelendi.

Şikayet ve savunma tarafının kanıtlarıyla birlikte genel olarak inceleme yapıldı, iki tarafında meslek süresince birbirini kışkırttığı görülmüştür. Bu konuyla ilgili taraflar için aynı konu üzerinden şikayet geldiğinde daha ağır bir yaptırım uygulanacaktır. Meslek süresince, sunucu politikalarına uygun hareket edilmelidir.

K&A