Konu: Mauro_Ernesto - Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 61 defa)

#0 - 26.08.2025 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mauro_Ernesto - @Emirx6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/08/2025 18:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote - Emotesiz araç çalma - Bunnyhop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Yanlarında dururken gelip bana sataştı, ben de tersledim. Hemen ardından “/me saldırır.” emotesini attı. Ben motorla hafifçe uzaklaşıp dövüş stilimi ayarladım ve geri döndüm. İlk emote onda olduğu için ayrıca emote atmadım. Ki döndüğümde de ilk o saldırdı. Ancak düşeceğini anlayınca bunnyhop yaparak benden uzaklaştı ve hiçbir emote atmadan sadece F tuşuna basıp motoruma atlayarak kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 26.08.2025 19:46 anatolianshepherd »

#1 - 26.08.2025 18:55
şikayet açacağımı söylediğim için motoru da mapin sonuna bırakmış ashougashalasghlasgs
Spoiler: GösterGizle

#2 - 28.08.2025 16:03
Şikayet oluşturulmasından itibaren geçen süre zarfında savunma pozisyonunda bulunan oyuncudan herhangi bir yanıt gelmemiş olup, Mauro_Ernesto isimli karakterin geçmişte de bu tarz davranışlardan dolayı oyuncu şikayetlerine konu olduğu ve aynı ihlalleri sunucu kuralları çerçevesinde roller gerçekleştirmeyerek sürdürdüğü, bu kapsamda alacağı cezanın ilk cezasına nazaran daha yüksek sürede olacağı belirlenmiştir. Deathmatching kuralında, agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da ihlaldir. Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak bunun bir örneğidir.