Konu: Jamal Greene & Lorvian Malcarez (Aktif Rolde Quit VCPD)  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 25.08.2025 09:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal Greene & Lorvian Malcarez ( @Halleus & @EclipseGodlike )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ters şeritte arkadaşları gördüm ve çevirmek istedim. Arkadaşlar durmak yerine kaçmak istediler sanırım ancak sonrasında sürücü bağlantı kopardı. Ardından arkasındaki arkadaşı yaya olarak kaçmaya çalışırken yakaladım. Polis aracına bindirdiğim halde inip yumruklamaya çalışmalar, kaçmaya çalışmalar arkası kesilmedi. Ardından kişi yine kaçmaya çalışırken tekrar yakaladım ve quit attı. Gereken 5 dakika içerisinde bekledim ve iki arkadaş da oyuna giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

İki isim de chatte görünüyor.

Quit kısmı

5 dakika.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.08.2025 17:04
Oluşturulan şikayet üzerinden geçen 24 saatlik süre zarfında her iki kullanıcıdan da herhangi bir savunma gelmemiş olup, atılan kanıtlar içerisinde Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak kapsamında bariz bir ihlal gerçekleştiği görülmektedir. İnternet bağlantınız zayıf ise, herhangi bir işiniz var ise, veyahut role ayıracak vaktiniz yok ise hiç bir şekilde bu rollere en başından dahil olmamanız gerekmektedir. Her iki karakter de cezalandırılacak.