Non-RP Driving, role play esnasında araç kullanımının gerçekçi şekilde canlandırılmamasını ifade eder.
Non-RP Driving yapmış kardeşim powergaming sayılmaz bence.
Ve siz rastgale oraya gelirken video kaydına girdiniz oradaki herkes non-rp driving yapıyordu dağdan dağa atlıyordu las colinasda açık ve net
Ben Legal-hotline için oradaydım. Bölgede bulunan evlerde kayıp bir kişiyi aramak için bölgeye girdim. Kişiyi görmeden öncede kayıttaydım ve tek onu ihlal yaparken gördüm.
Diğerleri toprak yoldan ve yanından giderken, o dağa doğru uygun olmayan bir araçla, gerçek hayatta yapılması mümkün olmayan bir sürüş yaptı. Yapılan gerçek değiştirilemez kanıtlı.
Kişiye söylem:
Kardeşinize ben karşınıza çıktığında mı bilgisayarı vermeyi karar verdiniz? Ben toprak geçiş yolundayım sizde yolu kullanabilirsiniz. Kanıtlar yeterlidir ve kurallar açıktır.
Açıkça yalan söylüyorsunuz kardeşinize vermediniz bilgisayarın başında siz vardınız. Yetkiliyi kandırıyorsunuz. Legal-Hotline'a geldiniz oraya. Birden fazla kural ihlali var (Bunny-hop, non-rp drive, PG) Uzlaşmacı bir taraf olduğum için bunları katmamıştım ama yetkiliyi kandırma yoluna gitmenizi beklemiyordum.
EK KANIT(TAM HALİ):
Olayın baştan sona anlatımı:
Leon_Schneider İllegal bir birlik üyesi olarak legal-hotline'a gelmiştir. Zıplaya zıplaya aracına koşmuş ve aracına binip ilk başta olay yerinden uzaklaşmış sonrasında ben aramaya devam ederken karşıma çıkmıştır. Off-road sürüşü benimle karşılaştıktan sonra gerçekleşmiş ve PG(powergaming) yaparak dağa aracıyla tırmanmıştır.
Kurallarda belirtildiği üzere bu ihlal PG'ye girmektedir. Kardeşine verme durumunun söz konusu olduğu bir senaryoda kardeşi oyunu bilmiyor ise legal-hotline'a neden gelsin? Açıkça bir yalandır kardeş konusu.
Kişi kim olursa kurallara uymak zorundadır, yalan söylemenin veya seviyenin bir önemi yoktur. Kişinin geçmişini incelediğimizde ise pek bir temiz geçmiş olmadığı da ortadadır.