Konu: Peter Vostrikov GBI İhlali  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2025 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Vostrikov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2025.08.20 14:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.
- Rodeo Park
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
- ViceMall
- Vice Üniversitesi ve çevresi
- Malibu Club
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Vice Forum (Stadyum ve otopark bölgesi)
- Verdant Bluffs Gözlemevi ve buraya bağlı tüm yeşil alanlar
- Malibu Corporation
- Sunshine Autos
- Gentleman's Social Club
- Commerce Plaza
- CPT Vice ve Mermi Tüccarı bölgesi (sadece ortak noktalar, birliklerin kendi NPClerinin olduğu bölgeler dahil değildir. Yine de Silah NPCsinin varlığını bilerek bunun etrafında kamp kurmak metagame kapsamında değerlendirilir.)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlara aramızda husumet var, araba suruyordum çarpıştık 2-3 kere takip felanda ettiler, sonra ben vice malla sosisli almaya geldiğimde bunlar bana sulanmaya başladı, telefondan adamlar çağırdılar, gel dövüşelim arka sokağa gel gibi gibi, sonrasında rol devam ederken arkadaş bana bıçakla saldırdı, güvenli bölge dememe rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/4po24f

Ek açıklamalar(varsa): Bıçak alanlara lütfen rol öğretin.

#1 - 20.08.2025 15:34
İlk öncelikle merhabalar, arkadaş GB'de agresif yapıyor. Ben ona arka tarafa gelmesini söylüyorum. Kendisi alt tab atıp Mixing yapıyor. Normal olarak aktif rolde alt tab atmanın mantıklı bir açıklaması olması gerekiyor. Benim konuma gelecek olursak, dediğim gibi kendisi GB'de agresif rol sergiliyor. Küfürler savuruyor, bizi kışkırtıyor. Güvenli Bölgeyi avantaj olarak kullanıyor. Ben ona tek gelmesini de söyledim ama küfür etmeye devam etti. Üstelik "Ananı" diyere TT kuralını ihlal etmek durumunda bulundu. Eğer suçum var ise cezamı çekmeye razıyım. Şunu eklemek istiyorum "husumetimiz var, araba suruyordum çarpıştık 2-3 kere takip felanda ettiler" zaten husumetten dolayı takibe başladık ve agresif gbi dışında oldu kendisi gbiye sığındı gbiye sığındığı için normalde şikayet açacaktım fakat  agresifine devam ettiği için gbi dışında başladığımız rolü sürdürüp bıçakladım. Uzun lafın kısası olay GBI dışında başladı, sonrasında GBI'da sığındı, o yüzden bıçakladım. SS'lerde göründüğü gibi hem GB sığınıyor hem de agresif rollüyor. İyi roller. :sampanya: :vays:

Alt Tab kanıtı

Spoiler: GösterGizle

GB'de agresif dönderdiğinin kanıtı + TT ihlalinin kanıtı

Spoiler: GösterGizle

Şunu eklemek isterim ki bu şahıs İdlewood'daki birliğe mensup. Biz bunlar ile aramızdaki sürtüşmeyi bitirip barış sağladık. Bu arkadaş bize daha baskı yapmaya ve uğraşmaya devam ediyor.
« Son Düzenleme: 20.08.2025 15:55 shque »

#2 - 20.08.2025 16:12
İlk sen olayı başlattın yanlız :D Arabadan in götün yemezmi diyen ben değilim, burada acınma rolü yapmayalım. İlk vice mallda sen bana karıştın burda sanki agresif rolü ben başlatmışım gibi lansme etme, diğer ssleri niye atmıyorsun? Arabadayken inmezsen anneni sikerim felan dediğin?

#3 - 20.08.2025 17:24
Oralar GB de olmadı kardeşim benim, olay zaten GB dışında başladı. Sen oraya sığındın, sırf bu birlik atışmaları yüzünden kinlisin. Ama şunu bil ki iki birlik dün konuştu ve anlaşmaya vardı. Eğer sen bunu hiçe sayıp barış sağladığın birliğin barışını bozar isen sıkıntı yaratır. Her neyse yetkililere bırakıyorum.

#4 - 21.08.2025 12:11
ALT+TAB Dediğin yerde spotifydan muzik seçiyorum :D

#5 - 21.08.2025 16:30
Merhaba, şikayet incelendiğinde Vice Mall bahçesinde ve Market caddesinde bulunulan noktada taraflar arasında hem agresif rol hem de fiziki saldırı yapıldığı açıkça görülüyor. Vice Mall sınırları, Market Caddesi, kurallar gereği güvenli bölgedir bu bölgede kavga, tehdit veya saldırı kesinlikle yasaktır. Şikayetçi tarafın güvenli bölgede agresif ve kışkırtıcı davranışlarda bulunduğu, diğer tarafın ise bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği görülmekte. Her iki oyuncu da güvenli bölge kurallarını ihlal etmiştir. Bu nedenle iki tarafa da ilgili kural kapsamında işlem uygulanacaktır.