Konu: [13.08.2025] @wandex - Yöneticiyi Kandırma  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2025 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wandex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yöneticiyi Kandırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaş bana bir kaç gün önce emotesiz saldırmak sebebiyle şikayet açtı. Bunda sorun yok. Fakat kişi olayı yanlış lanse etti ve ben başlatmışım gibi gösterdi. İllegal yasakları olduğu için karşılık vermediğini söyledi. Ama bir kaç dakika önce mekanda bana ve yanımdaki arkadaşıma ondan fazla kişinin arasında aşağılayıcı sözler kullandılar. Dontrall Raheem (wandex) bizi dışarı çağırdı. Dışarı çıktığımızda da buna devam etti. Bilerek chati es geçmiş ki ceza alalım diye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Bana açtığı şikayet; https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174773.0

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın yaptığı şey yüzünden ben daha fazla ceza alacağım. Bu günki birlik içinde olacak önemli bir role katılamayacağım. Adminlerin iyi niyetini bu şekilde suistimal edenlere iyi bir ceza verilmesi gerekli. Bir kere yapan hep yapar.

#1 - 13.08.2025 21:34
İyi forumlar diliyorum, benim arkadaştan şikayetim sadece emotesiz saldırması. Herhangi bir tartışma geçtiğini belirtmek hatanın gidişatını ilerletmeyecek. Admin kandırdığımı düşünmüyorum, dediğim gibi şikayetim sadece emotesiz saldırması idi.

#2 - 13.08.2025 21:36
Ayrıca arkadaş şikayetimin altına herhangi bir savunma yazmayacağını belirtti, öyle bir şey olsaydı orada bunu belirtebilirdi, arkadaşın kininden dolayı yaptığını düşünüyor iyi forumlar diliyorum.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 14.08.2025 01:55
Herhangi bir sorun görülmedi.