Konu: Kelvyn Silva Yasaklama talebi, çoklu kural ihlali - REGEN  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2025 21:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kelvyn_Silva @WalonX22 N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP, Bug abuse, yasaklı/rahatsız edici roller, deathmatching, non rp, yki, /b bölme, genel illegal kuralları, trolling, ortak nezaket, powergame

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, 2-3 gün önce şikayet oluşturdum. Şikayet incelemeye alınmış, açtığım bu şikayet uzun bir şikayet olacağından ve toplu şikayet olacağından yeniden açma kararı aldım. >> https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174572.0 N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Trolling, yasaklı/rahatsız edici roller
Spoiler: GösterGizle

Fear RP ihlali, ve oluşum yasağından faydalanmak. Sokakta 10 kişi varken motoruyla gelip olmayan rolü canlandırıyor.

url=https://hizliresim.com/p8hrzy6][/url]

Deathmatching, agresif rol yasağımızı bilerek, afk iken bilinçli şekilde.

noob deathmatch

Deatmatching çabası, olmayan rolü canlandırmak, powergaming

fear rp, kendisi atmış .DD

Fear RP, YKI, /b bölme

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 08.08.2025 21:39 hasanwick »

#1 - 09.08.2025 03:15
İşlem uygulanan şeylerden tekrar tekrar forum açarak bana jail yedirmeye çalışma ve yetkililerin zamanını boş yer’e alma.  Bence sana güzel bir jail atılmalı ve boş boş forumlar açarak insanların zamanını boş boş şeylerden dolayı almamanı öğretmeliler. Buraya attığın ihlallerden toplam 2000dk jail yedim.🙂
« Son Düzenleme: 09.08.2025 03:22 WalonX22 »

#2 - 09.08.2025 06:57
Öncelikle "yer'e" değil güzel dostum. Genel şikayet. Hakkında şikayet açan tek ben değilim.
Sunucunun rol huzurunu, tarzını bozan bu azeri arkadaşın yasaklanmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 07:00 hasanwick »

#4 - 09.08.2025 10:12
Öncelikle "yer'e" değil güzel dostum. Genel şikayet. Hakkında şikayet açan tek ben değilim.
Sunucunun rol huzurunu, tarzını bozan bu azeri arkadaşın yasaklanmasını arz ederim.
sunucunun değil, senin ve 1 yada 2 kişinin ooc kini yüzünden şikayet yedim, şu an daha dikkatli davranıyorum ooc kinliler patlıyor forum açamıyor diye.

#5 - 09.08.2025 10:40
Birde kendi jaillerine bak sonra bana ban yedirmeye çalış dostum. :)

#6 - 09.08.2025 11:28
Aldığım cezalar seni ilgilendirmiyor dostum, bunlar forum üzerinden bilinçli olarak gerçekleştirildi.
Ayrıca sabah akşam motorunla yanıma gelip beni stalklamana izin vermiyorum.  :D :D

#7 - 12.08.2025 03:34
Yasaklandı