Konu: Tyrone Qubalas Refuse RP 03.08.2025  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 03.08.2025 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Qubalas Noires - 40194

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benjamin Bradford

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2025 - 18:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP, Refuse RP, Meta Gaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs kelepçeleniyor ve sürükleme emotesi veriliyor şahıs verilen emoteye uymayarak refuse rp ve non rp yapıyor meta gaming yaparak OOC yollar ile arkadaşına ulaşıyor ve arkadaşı olay yerine gelip emote vermeme rağmen Theo Ramez isimli oyuncu adamı alıp gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İkisinden de şikayetçiyim gerekli işlemler yapılsın.

#1 - 04.08.2025 17:17
@Noires ve @Cluryhs 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor, savunma bittiğinde belirtmeniz durumunda şikayet sonuçlanacak.

#2 - 04.08.2025 18:31
benim metagaming ben zaten kurtarmaya çalışıyordum, yanlarından geçiyordum arkadaşımın.İlk saniyede görülüyoor zaten

#3 - 04.08.2025 19:53
savunmam bitmedi, arkadaş ne derse daha ekleyeceğim.

#4 - 05.08.2025 00:08
orda fark ettiysen senden önce bir polis gel benimle diyor. bende diğer polis çağırıyor sandım oraya doğru gittim o sırada arkadaşım geldi kapı açıktı bende bindim ve kaçtım.  bu arada şahit onaylamamış.

https://i.hizliresim.com/eog3lpf.png

« Son Düzenleme: 05.08.2025 14:30 Noires »

#5 - 06.08.2025 12:44
Şikayete konu olan her iki karakterin de beraber hareketler halinde olduğu bilinen-gözlemlenen bir durumdu ve aynı günler içerisinde in game olarak cezalarını aldılar, herhangi bir mix ve refuse rp için şiddetli ve kuvvetli bir argüman bulunmamakta ve herhangi bir mağduriyet durumu yaşanmadığı için bu şikayeti @Noires ve @Cluryhs  için ikaz şeklinde sonuçlandıracağım, gelecekte bu tarz rollerinizde soru işaretlerine yer vermeden realistik bir şekilde gerçekleştirin. Kolluk kuvvetlerine yeri geldiğinde Fear RP sergilemelisiniz ve gerçeklikten uzak davranışlarda bulunamazsınız.