Kardeşim, ilk öncelikle oyun bilgini sorgulamam gerekir ki dediklerimin hiçbiri OOC'ye kaçamaz çünkü bunlar IC yani rol içi terimler

Senin oyun içinde tanrına küfür etmem OOC'de tanrına hakaret ettiğim anlamına gelmez, benim karakterim tanrıya inanmayan ve bu yüzden ağzına geleni söyleyen bir karakter olabilir, bu yüzden ilk önce açtığın şikayeti altı dolu olan şeyler ile aç <3
Türkçe terim kullandığımı hatırlayıp /b wg atıyorum, ayrıca bu normal çünkü agresif rollerde normal hayatta kullandığımız bir türkçe terimi yanlışlık ile yazmam gerçekleşebilir, bunu WG atarak zaten yanlışlık olduğunu belirtiyorum.
Hatalı emote atmıyorum, "/do Ayar oldu." bir durum komutu, yani /do durum belirtmek için kullanılan bir komut. Ben ise durum belirtip karakterimin ayar olduğunu dile getiriyorum, bu ne kadar gülünçte olsa hatalı bir emote değil.
Ayrıca, ortak nezaket ihlalim yok çünkü ben senin OOC kanallardan değerlerine küfür etmiyorum, IC'de ediyorum ve bu kural dışı değil. Her karakter, her karakter ile böyle bir etkileşime geçebilir, eğer bununla alakalı bir şikayetin varsa LSPD'ye şikayet edip hakaretten dava açabilirsin.
Ortak nezaket ihlali yapmadım, non-rp emotem bulunmuyor. Fakat GBI ihlali yaptığımı inkar etmiyorum. Ayrıca türkçe terim kullandığımı farkedip yanlışlığı düzeltmek adına /b wg atıyorum, fakat bunuda bir ihlal olarak sayabiliriz.
Tekrardan hatırlatmam gerekir ki, karakterler arasında dönen hakaretler Ortak Nezaket'e girmez, çünkü bu IC bir durum. Bunun dışındaki ihlallerden bir ceza almakta sakınca bulmuyorum, gereği uygulanabilir.. İyi roller Vice.
Ayrıca bıraktığın not pek bir kırıcı olmuş, sonuçta yaşı büyük ve olgun insanlarız.. Eğlenmek herkesin hakkı, öyle değil mi kötek vuran kardeş :DD