Konu: christian rajkovic  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 04.08.2025 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Rajkovic @umraniyespor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Kovalanke  @egoat

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2025n - 15 16 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde q / üniversite bugu

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewooddan gelen CCTV ihbarı üzerine bölgeye gidiyoruz, şikayetçi olduğum arkadaş bölgede çatışırken onu vuruyorum. Silahına el koyduğum an quit atıyor. Sonrasında oyuna giriyor, tekrardan quit atıyor, sonrasında /id den ismini gördüğüm halde farklı bir yerde aktif görünüyor üniversite bugu ile kendisi zaten söylüyor. PM'den bir takım orta yolu bulma çabaları, arkadaşı lobiden almaya gittiğimde yine quit attığını görüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 ilk quit vakti
Spoiler: GösterGizle

ikinci quitini atıyor burada
https://streamable.com/t9uh5j

pmden ufak tefek pazarlıklar

lobi talebi sonrası tekrardan q

Ek açıklamalar(varsa): arkadaş sonrasında tekrardan oyuna girip Eric_Bouildin karakteri ile IC olayını halletmiş fakat kimsenin peşinden 15 dakika koşmak zorunda değilim bir oyuncu olarak

#1 - 04.08.2025 16:32
şahitliğimi onaylıyorum, yarım saat peşinden koşturdu arkadaş.

#2 - 05.08.2025 02:22
Susturması olması sebebiyle @umraniyespor adına savunmayı rica üzerine iletiyorum:

Merhaba, oyundan çıkmayla ilgili tamamen yapılan bütün hataları üstleniyorum.Bir kaç defa quit attım, bağlantımı kopardım. Fakat Lobide quit atıp geri girdim, Silahıma el koyuldu. Eric Bouldin yatmam gereken cezayı misliyle attı.Zaten teslim olmak için geldim, aksi halde orada bir işim olmazdı. Cezamı çekebilirim.
« Son Düzenleme: 05.08.2025 08:35 kral gokturk hukumsuz »

#3 - 05.08.2025 13:26
Yapılan incelemede şikayet edilen oyuncunun çatışma sonrası silahına el konulduğu anda ve devamındaki süreçte birden fazla kez oyundan çıkış yaptığı, kısa süreli giriş-çıkışlarla rol bütünlüğünü bozduğu tespit edilmiştir. Her ne kadar savunmasında hatasını kabul edip sorumluluğu üstlenmiş olsa da bu durum karşı tarafın rol sürecini aksatmış ve oyun deneyimini olumsuz etkilemiştir. Özellikle silah el koyma gibi önemli bir eylemin ortasında yaşanan bu bilinçli bağlantı kopartmaları, role devam etmekten kaçınma olarak değerlendirildiğinden şikayet geçerli kabul edilmiş ve ilgili oyuncuya gerekli yaptırım uygulanarak şikayet sonuçlandırılmıştır.