Konu: dm + meta maskeli 61639  (Okunma sayısı 240 defa)

#0 - 02.08.2025 03:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yıldızlarparlar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: gerek yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2025 - 03:18

:

Alıntı
Dm kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, bugün 23:00 sularında Rothstein Night Club'ın açılışını gerçekleştirdik, mekan içersinde arkadaşların birlik üyeleri kavga çıkardı, içeride 50 kişi var, herkes eğleniyor, güzel bir event yapmışız, saçma sapan bir kavga çıkartıp mekanın ortasında önce silah patlattılar, sonra kavga dışarıda devam etti, ben o sıralar alt karakterimdeydim, olaya müdahil oldum, kavga edecekseniz başka yerde kavga edin dedim, yumruk yumruğa orada kavga çıktı, her neyse bu önemli değil, gece saatlerinde Abraham Rothstein karakteriyle rol yaparken esp vasıtasıyla karakterimi gişelerde bulup vurdular, silah kullanmak bu kadar kolay olmamalı, savaşa girecekseniz önce soğuk savaş rollerini yapmalısınız, R20'ye silah patlatmak bu kadar kolay olmamalı. Benimle ne konuşmayı denediniz ne de başka bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18412893/samp_02_08_2025_03_19_26.png

Ek açıklamalar(varsa):  ilk şikayetim ho

#1 - 02.08.2025 04:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yıldızlarparlar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: gerek yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2025 - 03:18

:

Alıntı
Dm kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, bugün 23:00 sularında Rothstein Night Club'ın açılışını gerçekleştirdik, mekan içersinde arkadaşların birlik üyeleri kavga çıkardı, içeride 50 kişi var, herkes eğleniyor, güzel bir event yapmışız, saçma sapan bir kavga çıkartıp mekanın ortasında önce silah patlattılar, sonra kavga dışarıda devam etti, ben o sıralar alt karakterimdeydim, olaya müdahil oldum, kavga edecekseniz başka yerde kavga edin dedim, yumruk yumruğa orada kavga çıktı, her neyse bu önemli değil, gece saatlerinde Abraham Rothstein karakteriyle rol yaparken esp vasıtasıyla karakterimi gişelerde bulup vurdular, silah kullanmak bu kadar kolay olmamalı, savaşa girecekseniz önce soğuk savaş rollerini yapmalısınız, R20'ye silah patlatmak bu kadar kolay olmamalı. Benimle ne konuşmayı denediniz ne de başka bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18412893/samp_02_08_2025_03_19_26.png

Ek açıklamalar(varsa):  ilk şikayetim ho

İlk şikayetin h.o. Yakın zamanda alışırsın iyi ya

#2 - 02.08.2025 15:13
yapalım bakalım sana savunma, konu biraz uzun.

öncelikle gece kulübünde dönen olayla alakam yok, kişiye şikayet açabilirsin. Orada yapılan olayın da seninle bir alakası olduğunu sanmıyorum, her neyse. Mekanının önünde birlik üyelerim "Omarion_Pitts" adlı bir troll profili beklerken sen alt karakterinle birden birlik üyelerime ateş açmaya başlıyorsun. Attığın elbow sadece elinde silah varken oluyor, ki olay sonrası 1.2 ve 1.23 suçlarından tutuklanmışsın bu her şeyi belli ediyor. Benim birlik üyelerime kasıtlı bir şekilde ateş açıyorsun. Ana karakterinde olsaydın belki role gelebilirdik ama sen alt karakterinde DM atmayı tercih ettin  :garip:

Spoiler: GösterGizle

Sen yoksun diye senin R19'un olan "Sherpah_Rothstein" karakterini buluyoruz, locamıza çağırıyoruz. Düzgünce oturup konuşmaya çalışıyoruz ama senin R19'un (senden sonra gelen adam) bize hoodumuzun içerisinde çevrede 10'dan fazla siyahi bulunmasına rağmen küfür etmeyi ve rest çekip yürüye-yürüye gitmeyi tercih etti, sonrasında olaylar kopuyor zaten.

Sonra sizde çokta masum kalmıyorsunuz, halen daha alt karakterinde takılırken birlik üyelerini bize hücum ettiriyorsun ve bir çatışma dönüyor, garanti olarak galip geliyoruz. AK-47 ile gelip esir alındığınızın kanıtı. Maske_48323'ün yani Reuben_Gluckstein'in silahını kaptırmaması için birlik üyelerimize ricalarda bulunduğunun kanıtı.

Meta yok, senin her adımını takip eden bir birlik üyemiz vardı. Dakikası dakikasına ne yaptığının infosunu IC aldık. Ocean Bar'dan çıkınca da peşine verdik.

Özet geçmek gerekirse ortada bir savaş durumu mevcut ve çoktan oluştu, bunu başlatan sizsiniz. DM atmıyoruz.

#3 - 02.08.2025 15:59
“Mekanının önünde birlik üyelerim "Omarion_Pitts" adlı bir troll profili beklerken sen alt karakterinle birden birlik üyelerime ateş açmaya başlıyorsun. ”

Başlı başına yalan söylüyorsun arkadaşım,

Böyle mi bekliyorsunuz?
Kapıya çıkıyoruz, size diyoruz ki arkadaşım gidin az ilerde kavga edin bak mekan açmışız ne güzel. Sizin birliğin R5’i mekanın orada bağırıp çağırıp Abraham nerde getirin onu bana tarzı bağırıyor. Yetmiyor bizim oluşumumuzun r19’u a saldırıyor. Ben de Alt karakterimle o sıra DJ’lik yapıyordum. kapıya çıktım Simona saldırmaya başlayınca silahıma davrandım. Sonra birlik üyeniz ben silahla sıkmama rağmen yumrukla saldırdı bana videosu benim açımdan yok maalesef
https://streamable.com/kpur06

Burada da daha önce birliğimize girmek isteyen ama kabarık ooc sicilinden ötürü girişini kabul etmediğimiz sloxy forumlu arkadaş polise ağlıyor.
https://streamable.com/0cnsta

mekan açılışında silah sıkıyorsunuz 50 kisi icinde biz kapıya çıkıyoruz yapmayın diyoruz, adamlarınız abraham nerde yok söyle böyle diyip üstüne üstlük saldırınca ve bizden karşılık gelince biz dmci oluyoruz tamam kanka.

“Ana karakterinde olsaydın belki role gelebilirdik ama sen alt karakterinde DM atmayı tercih ettin”

Dediğim gibi dostum ben DJ lik yapmak için o karaktere girmiştim sizin DM’inize maruz kaldık.

#4 - 02.08.2025 16:00
K&A vallahi bu yaştan sonra uğraşamam

#5 - 03.08.2025 12:49
İncelemede.

#6 - 03.08.2025 13:58
Şikayet incelendi.

Trevtun_Jackuelle karakteri Deathmatching kapsamında işlem görecek.

Rashanique_Cunningham karakteri İllegal kural ihlalinden işlem görecek.

Eliyahu_Mason karakteri Brawl/Çatışma Kural ihlalinden işlem görecek.

Trezell_Baxter karakteri Fear RP kural ihlalinden işlem görecek.

K&A