Konu: Audace Scolastica @byrawel üstünlük sağlayan araç modu  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 28.07.2025 17:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Audace Scolastica @byrawel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videodaki pd üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.parti yazılım (oynanmış araç modu falan)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı daha birkaç dakika önce departmandan almıştım. Kovalamacaya yetiştiğim gibi arkadaşı boxa almaya çalıştık. Araç modu yüzünden ne boxa alabildik ne de hasar verebildik. Aracım sapasağlamken bir anda duman atmaya başladı, diğer araçlar kenara uçmaya başladı ama kendisinde tık yok. yönetimi temsil eden birisinin şöyle bir modu kullanması üzücü
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/lfk33h https://streamable.com/il1nmk
Ek açıklamalar(varsa):  2.videonun chatini belirtmek istemediğim sebeplerden kapattım, şikayeti inceleyen yetkili talep ederse ona sebepleriyle beraber videonun tam halini atabilirim

« Son Düzenleme: 28.07.2025 17:26 wantez »

#1 - 28.07.2025 18:00
Merhabalar öncelikle bana üstünlük sağlayan araç modu hakkında tarafıma şikayet oluşturulmasına anlam veremiyorum, box almaya çalışıyoruz diyor box içerisinde bana alan vermesi çıkıyorum. Bu tür oyun laglanmaları ve fps durumlarından böyle olabilir. Şikayet açan kişinin kendisinin kullandığı mod bu tür oyun deneyimini etkilemesi gayet doğal. Burada ben üstünlük sağlayan bir etkileşim görmüyorum kendi adıma, tarafımca yapacağım savunma bu kadar. Ekran kaydı almak ve atmak isterdim ancak sistemim buna elverişli değil. Tarafımca yaptığım savunma bu kadar.

#2 - 28.07.2025 18:34
Yaklaşık 50 kmh ile giden bir arabanın karşıdaki arabayı o kadar ittirmesine ve hasar vermesine imkan yok, lagın varsa bile bu kadar olamaz bu. Neyse, madem savunmanı yaptın, yönetimin kararını bekleyelim. @Mea

#3 - 30.07.2025 05:02
Merhaba, şikayet ve görüntüler detaylıca incelendi. Audace_Scolastica karakterinin kullandığı araç modunun videolarda da açıkça görülebileceği üzere diğer oyunculara karşı haksız bir avantaj sağladığı tespit edilmiştir. SAMP oyun fiziğinde her araç modifikasyonu farklı sonuçlar doğurabildiğinden, bu tür avantaj sağlayan ( hız, yol tutuşu ya da manevra avantajı-custom handling gibi) modlar tespit edildiğinde oyuncuların yasaklama yaptırımıyla karşılaşmaları sunucu kuralları çerçevesinde olağandır. Kullandığınız araç modunu oyun dosyanızdan silmelisiniz. Audace_Scolastica Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar kapsamında cezalandırılacak.