Konu: [26.07.2025 - Romeo_Daniel] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 26.07.2025 10:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Romeo_Daniel @holy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.07.2025 / 01:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: /pm üzerinden küfür etti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Başka bir oyuncuya gönderecek iken bana gönderdiyse bile sonuç olarak bu bir ihlal, doğrudan hiçbir cümle içermeden sadece küfür edip sonradan yanlış oldu diyebilir herkes. Tek bakış açısıyla düşünülmemeli, kasıtlı yapılabilir. Söz konusu şeyin kasıtlı olma ihtimali vardır, rahatsız oldum gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 26.07.2025 15:25
Öncelikle herkese iyi forumlar dillerim, Arkadaş ile hiçbir tanışmışlığımız yoktur. Kendi arkadaşım ile şakalaşıyorduk ve PM atacakken yanlışlıkla id sini yanlış girmişim ve arkadaşa PM atmışım, Sonrasında WG yazarak yanlışlıkla pm attığımı söylemişim zaten. Benim anlamadığım arkadaşın neden uzattığı kasıtlı olarak yapmak istesem WG atmam, Yazdığımın arkasında dururum ama burada öyle birşey söz konusu bille değil, Tanımadığım birisine küfür edecek kadar düşmedim, Dediğim gibi arkadaşım ile şakalaşıyorduk ve arkadaşımın id sini yanlış girmişim, Olay aslında bu kadar uzatılacak birşey değil, Herkese iyi günler dillerim.

#2 - 26.07.2025 16:45
Tanıyorsun veya tanımıyorsun bu küfür edebileceğiniz anlamına gelmez, küfürleşerek sohbet edecekseniz eğer sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Yoksa bizlerde insanlara küfürler edip sonra "/pm WG" yazabiliriz, bilerek yapılabilir. Yaptığınızın hatanın farkında değil hala daha arkadaşıma yazacaktım diyorsunuz.

Umarım farkına varırsınız, rahatsız ettiniz beni. Küfür işitmek zorunda değil kimse, siz arkadaşınızla şakalaşacaksınız diye.
« Son Düzenleme: 26.07.2025 16:50 viozeys »

#3 - 26.07.2025 17:49
Olayda o kanka zaten, Sana yazmak istesem oyundan yazmam. Sana herhangi bir küfür etme amacım yok. Kararı yönettime bırakıyorum seninle laf dalaşına girmekte istemiyorum, İyi forumlar.

#4 - 27.07.2025 01:29
Şikayet incelendi.

Romeo_Daniel Karakteri Ortak Nezaket den işlem görecek.

K&A