Konu: Ryota_Granados Carjack, DM Trolling, Timur_Anjaparidze DM, Trolling.  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 24.07.2025 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryota_Granados @yekten Timur_Anjaparidze  @baratheon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy_Lynwood @Maestroo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.07.2025 02:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
  Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla gezinirken oyunuma çok lag girdi ve bir anda uçarak ışınlandım gibi oldu motorun üzerine çıkmışım orayı bende anlamadım ama her neyse sonra oradakiler sebepsiz gerginlik gösterdi zaten ama bilemezlerde.. Her neyse ben orada durdum arkadaşa PM üzerinden lag olduğu için kusura bakma diye yazarken Ryota karakteri beni araçtan emotesiz şekilde CAR JACK atarak indirdi ve araca binip kaçtı. Tommy karakteride oradaydı aracına bindim ve sürdüm GPS üzerinden takip ettim en sonunda buldum o kadar bizi gezdirdi ki karakterimle sinirsel olarak küfür ettim adama sonra aracıma binecekken Ryota ile Timur karakteri hepimize saldırdı iki defa beni yere düşürdüler arkadaşlarıda düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İki karakterinde huzurumuzu bozduğundan, trolling yaptığından rol bilmeyip rol baltaladıkları için yasaklanmalarını veya en ağır cezayı alıp rol dersi almalarını talep ediyorum.

#1 - 24.07.2025 18:30
Rolde, @Buryy adlı arkadaşımızın aracını çalan mavi turismo'yu kovalamaya başlayıp aracımızı rollü bir şekilde alıyoruz. Ardından olay yerine aracınızı almaya geldiğinizde kavga çıkıyor. Bize koşuyorsunuz emote'ler verilip kavga başlıyor. Bu arada kavganın başlama sebebi senin küfür etmen bunuda bırakayım. Attığın ss'te zaten var. Hepsini karışık yollamışsın buda akıl oyunları falan mı senin? Hepsi ayrı zaman diliminde. https://cdn.discordapp.com/attachments/1133450336581984296/1397733425888231504/sa-mp-054.png?ex=6882cc31&is=68817ab1&hm=3def564fcfa7aec72006b9924428c0c794fa30368af892b7fb98c9b9e3830c8b&

Ardından seni dövmeye başladığımız vakit arkadaşların bize saldırıyor. Ardından diğer yanımdaki kişi ile onları yaralı konumuna getiriyoruz. Düşürüyoruz. Burada CarJack falan yok, rollü bir şekilde aracımıza binen adamı. Araçtan /dene komutu desteği ile alıyorum. Dövmeye devam ediyorum. Trolling'e gelirsek. Orada aracımızı çalan adamı izleyen @Pink vardı. Kendisi bir admin. Orada da troll yapsaydık orada jail yerdik değil mi? Yasaklanmamızı falan istiyorsun, neyin tripleri bu? Sen mi buna karar vereceksin, zamanında senin yaptığın rollere de hakimiz. Lilia Moma karakterinin. Başka bir ihlal eklersen ona da savunma yaparım.

İyi roller, iyi forumlar.

#2 - 24.07.2025 18:33
Küfür ettiysen, bunların sonuçlarına katlanmalısın. Düştüm diye burada trolling'den şikayet açman ayrı konu zaten:)

#3 - 24.07.2025 19:05
Benim yaptığım rollerede mi hakimsin  :D Ne olduğunu açıklar mısın? Şu konuya değiniyim bir de küfür ettim diye vurdun diyelim neden emotesiz saldıırdın :D Geçmiş zamanda açtığın hileleri açıp savursaydın bizi. Şikayet  üzerinde belirttiğim gibi aracıma Car Jack atarak kaçıran bir arkadaş ondan sonra gittiğimiz yerde emotesiz saldırırlar ve bin bir türlü car jack ihlalleri zaten detaylı anlattım bunun üzerine sizle muhattap olmayacağım zaten gerekli kararı yönetim ekibi verecektir.
« Son Düzenleme: 24.07.2025 19:07 Loçko »

#4 - 24.07.2025 20:00
Emotesiz diyor, kardeşim sen üç maymuna mı yatıyorsun? https://cdn.discordapp.com/attachments/1133450336581984296/1397733425263280179/sa-mp-053.png?ex=6882cc31&is=68817ab1&hm=dea143116aeaead597024d2f7e50186e1c02bea72c558dc274b7e47cf1a679a7& Emote verdiğim görülebilir, emote vermem yeterli. Onu geçtim yaptığım role yasaklanamalı diyip şimdi ise açtığın hileleri savursaydın diyorsun. Tamamen palavradasın, sana car-jack attığım bir yer bile yok. Ayrıca öyle bir ss'de yok doğru düzgün.

#5 - 25.07.2025 01:33
1 emote ile durmadan hiç yorulmadan zıplaya zıplaya koşup herkesi dövecek misin? Ayrıca kitap okumanı öneririm okuduğunu anlaman için, senin karakterine değil diğer karakterin CAR JACK yaptığını söyledim. + Olarak sende çoğu kişye Car jack attın ss'de gözüküyor.
Spoiler: GösterGizle
Durmadan iki defa düşürdün beni. Arkadaşında emotesiz saldırdı! sende 1 emote verip herkesi dövdün. Sicil geçmişine bakılırsa açtığı hileler, trollingler ve daha fazlası görülebilir. Ayrıca yasaklanmazlarsa İki karakter rol dersi görsün lütfen. /do İn.  :D

Bir arkadaş savunmasını yaptı, yaparken üç maymuna yatma gibi bir kelime kullandığı için ayriyetten işlem görmesini talep ediyorum. Diğer arkadaş savunmasını yapmadı sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.07.2025 01:37 Loçko »

#6 - 25.07.2025 17:00
Şikayet incelendi ve bahsi geçen yetkililer ile görüşüldü. Atılan raporlar sonucunda hatalı bir şekilde bölgede bulunan "Mavi Turismo" için bölgeye gelen oyunculara konu hakkında bilgi sağlanıp rolün geçersiz olduğu aktarılmış olduğundan, zaten halihazırda iptal olan bir atmosferin devamı niteliğinde bu yaşananlar -geçersiz sayılacak- şikayet kilit ve arşive taşınacak.