Konu: /q + /b bölme  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2025 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raiden_Kobano @Loweqray

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17-18.07.2025 gece saatleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q - /b bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye ateş açmaya gidiyorum, emotemi atıp ilk hitimi atıyorum sonrasında direkt q atıyor. Sürekli rpyi bozuyor, bunu bozduğunu da kabul edip PM yolundan kasıtlı şekilde yaptığını belli ediyor, birde /b'den "?" atıp toxic bir ortam oluşturmaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aktif çatışmada kasıtlı /q ve bunu kasıtlı yaptığını kabul etmesi: GösterGizle

/b bölerek toxic ortam oluşturmaya çalışıyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaptırım uygulansın, kasıtlı /q atıp rol gidişatını zedeliyor. Orada q atıp beni bölgede fazladan tutuyor ve o sıra bölgeye PD gelebilirdi. Rolü sekteye uğratıyor.

#1 - 18.07.2025 00:55
Merhabalar ilk olarak benzinlikte motordan indikten sonra buga girmiştim şahıs ta tam geldiğinde çıkmıştım ve bir dakika geçmeden geri girdim ve kişiyi tanımadığım için ? attım yoksa rolü bölmek gibi bir şeyim yok zaten arkadaş rk etti beni attığı ss te gözüküyor

#2 - 18.07.2025 00:59
Merhabalar ilk olarak benzinlikte motordan indikten sonra buga girmiştim şahıs ta tam geldiğinde çıkmıştım ve bir dakika geçmeden geri girdim ve kişiyi tanımadığım için ? attım yoksa rolü bölmek gibi bir şeyim yok zaten arkadaş rk etti beni attığı ss te gözüküyor
buga ben gelince ve emote atınca giriyorsun zaten, ss'in kanıtın varsa buyur at yönetimi kandırmaya çalışacağına

#3 - 18.07.2025 01:11
dostum q atınca zaten 5dakika girmek için müsade ediliyor kuralları okuya bilirsin bende beş dakika dolmadan geri girdim

#4 - 21.07.2025 20:12
Kanıt:https: //streamable.com/taenrv

Bu videoda göreceğiniz üzere sıkışıyorum ve şahıs tam geldiğinde q atıyorum q atmamın sebebi ise relog mecburiyetinde kalmam ama videodada göreceğiniz üzere bir  dakika sonra hemen geri giriş sağlıyorum arkadaşta rk ediyor zaten hepsi videoda var  yani arkadaş burada yönetimi kandırmaya çalışıyor  savunmam bu kadar şikayeti sonuçlaya bilirsiniz.

#5 - 21.07.2025 20:23
sonuçta beni gördüğünde q atıyorsun, buga girmemişsin motorla basamağın arasında kalmışsın biraz beklesen otomatik kurtulursun oradan zaten.

#6 - 21.07.2025 23:03
Sonuç olarak geri girmedim mi girdim değil mi hani geri girmesem hak vericem ama dediğim gibi Relog attım geri girdim tekrar 1 dakika geçmeden kanıtlarda var zaten

#7 - 21.07.2025 23:03
konuşup anlaştık, arşiv.

#8 - 22.07.2025 17:20
K/A