Konu: ESP şikayet  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2025 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Samed

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Ava Moore @Thoronto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: dün, videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göreceğiniz şekilde şahıs ufak bir kaza sonucu takip etmeye başladı. Kaçarken ekran kaydım açıktı, şahıs esp açmış takip ederek pit atıyor. Videoda çok ne ve bariz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.

#1 - 20.06.2025 17:14
Ahahah'ah gerçekten güldüm sana :) Mapte market caddesinde aramadığım yer kalmıyor seni sürekli geziyorum 2 kere denk düşüyoruz koskoca turun ardından buna esp diyorsun... Ve olay öncesinde car ramming gibi farklı ihlaller yapıyorsun.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=172625.0 burada da net görünüyor ki herhangi bir third-party yazılım kullanmıyorum, 10 yıldır samp oynuyorum ve ekstra 1 mod dahi kullanmadım native seviyorum :)

Yanıtlarında sen yanlışlıkla pit atıyorsun, bug oluyor sana gelince. Bana gelince ne yaparsam suç oluyor ahahaha. İnanılmazsın.. Boş.

#2 - 20.06.2025 17:15
Ek olarak olay dün gerçekleşti yazmışsın ancak dün olmadı :) aramızda sürekli bir arbede oluyor sen aramızda bir sorun yoktu durup dururken yazmışsın herşeyin yalan ya
« Son Düzenleme: 20.06.2025 17:19 Samed »

#3 - 20.06.2025 17:21
Ek olarak olay dün gerçekleşti yazmışsın ancak dün olmadı :) aramızda sürekli bir arbede oluyor sen aramızda bir sorun yoktu durup dururken yazmışsın herşeyin yalan ya
Ya git kardeşim psikolojik tedavini ol bu gün 20.06.2025  videodaki tarih 19.06.2025. Video kaydın, ekran görüntün var mı böyle konuşuyorsun? ESP açtığın çok net.  Yalan dolan atmana gerek yok. Yasaklanmanı istiyorum senin.

#4 - 20.06.2025 17:22
Elinde kanıt yoksa mecburen yasaklanıcaksın. Hele sicillere bak %80 aslanım benim ya.  ::) ::)

#5 - 20.06.2025 17:49
Bana kardeşimli konuşma... öyle yasaklanacaksın vs diye de emri vaki konuşmaya hakkın yok.. kişisel bir sorunun varsa iletişim bilgini verirsin ararım seni konuşuruz. Oyunsal olarakta kanıt istiyorsan sen kanıt sunmalısın şikayet eden sensin ki bir kanıtın yok. Yukarıda vermiş olduğum şikayetin ekran görüntüsünde de net görünmektedir.

Tekrar söylüyorum aslanım vs diye konuştuğun kişiye bir iletişim bilgisi ver uslübumu burada bozmadan seninle farklı ortamlarda iletişim kurayım

#6 - 20.06.2025 19:41
Bana kardeşimli konuşma... öyle yasaklanacaksın vs diye de emri vaki konuşmaya hakkın yok.. kişisel bir sorunun varsa iletişim bilgini verirsin ararım seni konuşuruz. Oyunsal olarakta kanıt istiyorsan sen kanıt sunmalısın şikayet eden sensin ki bir kanıtın yok. Yukarıda vermiş olduğum şikayetin ekran görüntüsünde de net görünmektedir.

Tekrar söylüyorum aslanım vs diye konuştuğun kişiye bir iletişim bilgisi ver uslübumu burada bozmadan seninle farklı ortamlarda iletişim kurayım
Olm sen sıkıntılı mısın şikayeti ben sana açtım ben elimdeki kanıtları sundum sana karşı sende bir kanıt varsa esp olmadığına dair at kurtul  :garip:

#7 - 20.06.2025 19:47

Olm sen sıkıntılı mısın şikayeti ben sana açtım ben elimdeki kanıtları sundum sana karşı sende bir kanıt varsa esp olmadığına dair at kurtul  :garip:

Dostum sana tekrar tekrar söylüyorum, benimle "oğlumlu" "aslanlı" vs konuşma. Bu sana son deyişim. OOC ortamda saygını ve uslubunu asla bozma. Kanıt ne kanıtı atıcam oyunda oynayışımı atayım ne biçim ister bu? Senin bir kanıtın yok yaşın küçük muhtemelen tam aklın ermiyor mu ne yapıyor anlamadım ki. Linkini attığım şikayette var ekran görüntüsü bir third-party arac vs yok düz native gta sa

#8 - 20.06.2025 21:07
Ya şu şikayete bir yetkili baksın artık bu nedir

#9 - 25.06.2025 23:42
Kanıt yetersiz.