Konu: Jaymore_Cross, meslek aracını çalmak.  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 23.06.2025 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaymore_Cross @Jamiche

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.06.2025 / 20.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jacking (Rolsüz araba hırsızlığı, meslek aracını çalma), PM üzerinden hakaretvari konuşma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, ben taksiciyim. Karakterimi bilen vardır, günün çoğu saatini taksici olarak geçiren birisiyim ve müşteri boşluğu olduğu için ben de açık olan bir tavukçuya giderek karnımı doyurmak istedim. Taksiyi mekanın önüne çektim ve içeriden bir kaç şeyler atıştırdım ardından dışarı çıktım ve taksimin önünde mekan sahipleriyle muhabbet ederken Jaymore isimli şahıs benim taksime bindi ve uzaklaştı (sahipsiz bir taksi olduğunu düşünmüş olabileceğini tahmin ettim ve pm üzerinden uyardım, taksiyi geri getirseydi tüm olay orada bitecekti.) uyarılarımı dikkate almadı ve taksinin şirkete ait olduğunu, bana ait olmadığını söyledi. Ama hatalı düşünüyor, rolsel olarak o taksiyi ben aldım ve anahtarı bende, sadece sistemsel olarak taksicisin diye aracı çalıştırıp kaçamazsın. Ben de bu durumdan gereken kanıtları aldım ve şikayet açacağımı düzgün bir dille belirttim, bana ne yazacaksın acaba diyerek alaycı tavırla karşılık verdi ben de buradan bir kural ihlali çıkartırız dedim bunu dememin sebebi discord üzerinden yetkililere soracaktım ihlali tam kesinleştirmek için, ardından pm'i kapattım çünkü tartışmanın boş olduğunu düşündüm. Başka bir arkadaşımla konuşmak için PM'i açtığımda bu kişi bana "çıkartmazsan adam değilsin." dedi. Yaptığı çok saçma, yetersiz rol bilgisi ve klasikleşmiş samp mafyaları... daha fazla yazmadan kanıtlarımı paylaşacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Taksi'mi çaldığı ssler:
Spoiler: GösterGizle

PM üzerinden gereksiz hakaret:

Ek açıklamalar(varsa): Discorddan yetkililere sorduğumda Car Jack üzerinden şikayet açabileceğim söylendi gereken cezayı almasını talep ediyorum, umarım bir daha böyle bir yanlış yapmaz. Taksiler şirketin değil aracı kim aldıysa onundur. :manifdog

#1 - 23.06.2025 22:03
Car Jack atmadım, boşta olan taksi aracını çalıp gittim burda zırlama  :-[

#2 - 23.06.2025 22:10
@ruggieroo adlı arkadaşım haklı gibi duruyor. Aynı şekilde az önce arkadaş bizimde aracımızı çaldı rapper tagı var  :garip: ama yanlış kişiye verilmiş. Arkadaş rolden bir haber.

#3 - 23.06.2025 22:24
@ruggieroo adlı arkadaşım haklı gibi duruyor. Aynı şekilde az önce arkadaş bizimde aracımızı çaldı rapper tagı var  :garip: ama yanlış kişiye verilmiş. Arkadaş rolden bir haber.
Bilgi için sağ olun, adminler bu arkadaşın tagını almalı diye düşünüyorum. Taglar sadece iyi rol yapana değil saygın ve örnek oyunculara verilmeli.

#4 - 25.06.2025 01:29
Şikayet incelendi.

Meslek araçlarını kişisel olarak kullanmanız zaten yasak o anda boşta bir araç görüp binmenize sistem izin verdiği için böyle bir rol yapılmış. Karşılıklı ihlal bulunuyor.
Fakat kişi Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak, Oyun içerisinde forumda üslubunuza dikkat etmelisiniz.

Şikayet kapatıldı.