Konu: Tank.cs kullanımı  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2025 21:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Lechkov - @balendin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım ile normal bir şekilde ilerlerken şahıs bana sanchez marka motor ile çarpıyor, beş metre öteye sürükleniyorum şahısta hiç birşey olmamış gibi ilerlemeye devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eğer 3.parti bir yazılım kullanıyorsa ki kullanıyor bu videoda belli.. Yasaklanmasını istiyorum.

#1 - 23.06.2025 20:14
Öncelikle merhabalar.
Arkadaş benim savunmamı zaten kendi videosu olarak atmış, Videoda görünüyor 3.partilik bir durum yok. Arkadaş benim önüme kırıyor çarpıyor bende space video basarken Windows tuşuna basıyorum, Oyundan düştüğüm gibi zaten görünüyor 2 saniye sürmeden hemen geri oyuna giriyorum. Arkadaş kaza yapıyor sonrasında bende devam ediyorum harici herhangi bir hilelik durum yok sonrasında oyuna ani dönüş yapıldığı için kaldığım yerden hızlıca giriyor arkadaşla çarpışıyoruz arkadaş kaza yapıyor.,
Gerekli yetkili admine dosyalarımı loglarımı kayıt açarak yada yayın açarak kanıtlayabilirim, TankCs Dediğimiz şey çarpışınca hasarı azalmataya yarar. Ben orda oyundan ani düşüş giriş yaptığım için arkadaş hasar alıyor. Ve arkadaş birçok şey yazmış videoda göründüğü üzere sadece oyundan düş gir yapıyorum kaza yapıyoruz. Hilelik bir durum yoktur adminlere yetkililere bunu her türlü kanıtlarım. Savunmam bitmiştir hayırlı günler.

#2 - 23.06.2025 21:30
Savunman için teşekkürler, yetkilileri bekliyelim.

#3 - 25.06.2025 23:55
Savunma yeterli.