Konu: Çalıntı model  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 22.06.2025 23:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Fuller @DomConstantino
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 29.05.2025 20:25 tarihinde eklettiğim skini Jayden Fuller isimli oyuncunun üzerinde gördüm cacheden dosyaları çekip skinde hiç birşey değiştirmeden ekletmiş skini onaylı skinci @Finx yaptırdım silinmesini istiyorum rell de değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
benim skin

onun kullandığı skin

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.06.2025 23:20
Skin önceden yapılmıştı, editlemesini yaptım. Onaylı skinciyim ve evet skin cache mining ile alınmış.

#2 - 22.06.2025 23:27
Ben bir süre oyunu bırakmıştım, tekrar oyuna girdiğimde dolabımda bu skin vardı ücretini verip skin değişimi hakkı aldım gereken skin değişim ticketini dün açtım. Skini şuan binco ile değiştiriyorum değişim talebim sonuçlandığında skinim değişecek.  Ve şunuda ekleyeceğim cache mining muhabbeti dönüyor fakat ticketlerimi tek tek inceleyebilirsiniz hırsız muamelesi görmüşüm bu doğru değil ve hoş olmamış, yetkililer benim forum ticketlerimi tek tek inceleyebilir bu tür zan altında kalmalar hoşuma gitmiyor. Ve bukadar emin bir şekilde cache mining nasıl denilebiliyor? Niye bukadar emin olunabiliniyor yani onu anlayamadım tam, bu ifadeler kolay ağıza alınacak bir ifadeler değil. İyi roller Vice ile kalmanız dileğiyle.
« Son Düzenleme: 22.06.2025 23:36 DomConstantino »

#3 - 24.06.2025 15:26
Skin bakımda değişeceği için.

K/A