Merhaba,
Öncelikle şikayetinizi aldım ve bu konuda şunu belirtmek isterim. Oyunun eğlenceli ve yaratıcı bir ortam olduğunu düşünüyorum. Söz konusu olayda, tezgahın üzerine çıkmamın herhangi bir kural ihlali olmadığını düşünüyorum. Tekzahta bulunmam, aslında sadece kısa bir süreliğine eğlencelik bir durumdu ve kesinlikle başkalarını rahatsız etmek, oyun kurallarını ihlal etmek ya da kötü niyetle hareket etmek gibi bir amacım yoktu. Samp'daki ortamda bazen küçük hareketler veya yer değiştirmeler, diğer oyuncularla etkileşim kurmanın eğlenceli bir yolu olabilir. Şikayetinizin nedenini anlıyorum, ancak burada herhangi bir kural dışı bir şey yapmadığımı düşünüyorum. Eğer başka bir kural ihlali yapmadıysam, sadece eğlenceli bir şekilde vakit geçirdiğimi belirtmek isterim. Bu yaptığım hareketin kural ihlali olmadığını sanıyordum, arkadaşta in tezgahımdan gibi bir role kalkışmadığı için sadece oturdum. Eğer bana in tezgahımdan gibi birşey söyleseydi inerdim, uyarısız şikayet açmış, zaten beni uyarsaydı inmem için inerdim laf etmeyince çok takmıyor dedim.
Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi roller.