Konu: sürekli roleplay olayı  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 14.06.2025 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Junichi Warukashiro - @Netes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maximillian Hunter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2025 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
sürekli rp ihlali, /b bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CCTV kaydı sonrası arkadaşı Star caddesinde buluyoruz. Silahını alma ve sonrasında yapacağımız basit bir sevk rolü. Arkadaş üst aramalarını reddedip /b /pm üzerinden rolün gidişatını engelledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı uyarmama rağmen bölmeye devam etti, elden bir şey gelmez  :garip:

#1 - 14.06.2025 16:42
24 saat içerisinde savunma yapınız. @Netes

#2 - 15.06.2025 01:13
Normalde bir enb testi yapıyordum, enb testinde menüsü tıklamalı oyunda almaya devam ettiğinden elimdeki uzi ile bir mermi ile ateş ettim, /b den derdimi anlatmaya çalıştım. Rol bölme diyip beni geçiştirdiler. Chat loglarına bakabiliyorsunuz bildiğim kadarı ile, orada görürsünüz. Ben derdimi anlatırımda rol iptal olur diye düşündüm. Arkadaşlar yardımcı olmadılar. Bende normal bir şekilde red atıyordum. Sonrasında zaten karakolda yardımcı oldular ooc, derdimi anlattım. Orada izni verdim. Bu konu için ticketda açtım. Fakat sonuç bulduramadık tabiki, çünkü 7/24 kayıt almıyorum. Yazık oldu saatlerce birlik mesleği yapıp aldığım silaha. Tek sinirim o. Arkadaltanda dolaylı olarak özür dilerim. çünkü devam eden rolü böldüm kusuruma bakmayın. İyi roller diliyorum

#3 - 15.06.2025 01:14
Yazmayı unuttum, olay sonu, hapishanede cezamı çektim.

#4 - 15.06.2025 15:07
Şikayet kabul edildi.
Junichi Warukashiro karakteri "Aktif Rolde /b ve Refuse RP" kural ihlali yaptığı için cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 15.06.2025 15:24 dossx »