Konu: Alvarez Schweinsteiger  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2025 16:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Alvarez_Schweinsteiger @scraxz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2025, 15:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekteki videoda bariz bir şekilde kişinin yasaklı cleo kullandığı görülebiliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): n/a

#1 - 22.06.2025 17:33
Öncelikle, Merhabalar efendim. herhangi bir fazladan mod (vb.) birşey yok, siz karşıdan geldiğiniz anda çarpışmadan 1 saniye önceden "ESC" bastım. bu yüzden düşmedim, zaten yeni başladım full afk atıyorum bundan sonra daha dikkatli olucağum tekrardan iyi günler kusura bakmayın.

#2 - 22.06.2025 19:13
Öncelikle, Merhabalar efendim. herhangi bir fazladan mod (vb.) birşey yok, siz karşıdan geldiğiniz anda çarpışmadan 1 saniye önceden "ESC" bastım. bu yüzden düşmedim, zaten yeni başladım full afk atıyorum bundan sonra daha dikkatli olucağum tekrardan iyi günler kusura bakmayın.

ESC basmış olsanız motorunuz savrulmaz dümdüz elegynin içinden geçmiş gibi gider, ayriyetten esc basınca adınızın yanında kum saati çıkması gerek. Her halükarde falso bir savunma.

#3 - 22.06.2025 19:25
Merhaba kardeşim benim AFK Kum saati olayı var kapalıda olabilir komut ile, 2 saniye içerisinde ESC Bastıktan sonra hasar,düşmezsin,anime girmezsin. falso bi savunma yaptığımı düşünmüyorum elimden geldiği kadar dürüst olmaya çalışıyorum samp dosyalarımı kontrol edebilirler. görüşürüz.

#4 - 24.06.2025 11:15
.
« Son Düzenleme: 24.06.2025 19:56 balances will change »

#5 - 26.06.2025 00:05
Ceza alacak.