Konu: Kir Pushkin - DM  (Okunma sayısı 57 defa)

#0 - 08.06.2025 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kir Pushkin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luna Bella @STuNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar araba ile gidiyordum Luna Bella adlı arkadaşımı gördüm "ne yapıyorsun" felan filan diye sohbet ediyordum. Arkadadaki arkadaşlarında chatta yazılanlarda göründüğü gibi troll olduğu belli. Luna Bella'ya sarkıntılık yaptılar, bende laf olarak karşılık verdiğim doğal olarak o da hemen /me silahla iner diye emote atıp ateş ediyor. Direk kick yediğim için ss alamıyorum. Sunucuda silah verilmeyecek kişiye silah verilmiş, verilmeyecek kişilere silah verilmiş. Bence silah sevkiyatı konusunda kısıtlama getirilmeli. Yada cezaların ağır olması gerekli. Çünkü her küçük olayda genel olarak herkes silahına sarılıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bu sste ise arkadaşın "/me silahla iner"  :D emotesiyle laf dalaşından dolayı sıkması aşırı low rp

Bu sste gözüktüğü üzere arkadaşların konuşmaların "gereksiz capslock" kullanımından troll oldukları belli;

Ek açıklamalar(varsa): Vurulduğum gibi kick yediğim için ss alamadım Luna Bella'nın sslerini kullanıyorum. O da zaten olaya şahittir. Son olarak böyle olayları en az indirmek için silah konusunda belirli bir kısıtlama getirilmesi gerekiyor veya cezanın ağır olması gerekli.

« Son Düzenleme: 08.06.2025 16:49 Skysurge »

#1 - 08.06.2025 17:31
Ateş açıldığı görüntülerde görülmedi, yetersiz kanıt.