Konu: [06.06.2025 - Geza Radkov] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 06.06.2025 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Calwers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eric Bouildin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2025 - 00:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geza Radkov, Emanuel Radkov, Arthur Romanov karakterlerini Idlewood tamircisi üzerinde araçlarını tamir ettikleri sırada ellerinde silahlar ile birlikte yakaladık ve kişiler ile çatıştığımız sırada Geza Radkov koşarak kaçmış ve kanalizasyona atladıktan sonra bağlantısını keserek oyundan çıkış yapmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.06.2025 14:29
5 Dakika geçtiğine dair kanıt ekleyin. @beckardi

#2 - 06.06.2025 14:56
Selamlar, kendisi benim kuzenim. Müsait olamadığı için savunmayı ben onun yerine yapacağım.

Bana attığı ekran görüntülerini buraya ekliyorum ve kendisi şunları söyledi: "Aşağı atladım ve internetim gitti; lag problemi yaşıyorum. İnternet geldiği gibi oyuna tekrar giriş yaptım ve rolüme devam ettim."

Yaşanan durumdan dolayı ben de onun yerine özür dilerim; fakat bu, kasıtlı bir bağlantı koparma değil..

Kanıtlar : 
https://hizliresim.com/wh44kgy
https://hizliresim.com/fdprugi

#3 - 06.06.2025 16:10

Olay bölgesindeki meşguliyet ve vakayı ilerletirken 5 dakika geçtiğinin ekran görüntüsü almayı ihmal ettim fakat benim ekran görüntümün saatiyle Geza arkadaşın ekran görüntüsü saati ile uyuşmadığını fark edebilirsiniz.

Fakat savunmasında özrünü belirttiği için teşekkür ederim, durumu anlayışla karşılayabilir ve şikayeti geri çekebilirim.

#4 - 06.06.2025 16:31

Olay bölgesindeki meşguliyet ve vakayı ilerletirken 5 dakika geçtiğinin ekran görüntüsü almayı ihmal ettim fakat benim ekran görüntümün saatiyle Geza arkadaşın ekran görüntüsü saati ile uyuşmadığını fark edebilirsiniz.

Fakat savunmasında özrünü belirttiği için teşekkür ederim, durumu anlayışla karşılayabilir ve şikayeti geri çekebilirim.

Bende anlayışın için teşekkür ederim  :-X

#5 - 07.06.2025 00:56
Kişi tekrardan oyuna dönüş sağlamış ve karşı taraf şikayetini geri çekmiş. K&A