Konu: DM  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2025 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bran Doug ve Olivia Bennet @nsevozk  @poliwhirl

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2025 / 23:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterleri tanımıyorum, alt tabda raporlarla ilgilenirken oyuna dönüyorum ve yaralı olduğum fark ediyorum, hiçbir şekilde yüzyüze bile role girdiğimizi hatırlamıyorum. Gelip durduk yere vuruyorlar. Günlerdir bu devam ediyor fakat role vurmaya devam ediyoruz, her gece canları sıkılınca peşine polis takıp ateş ediyorlar ve sunucunun oyuncu kitlesini rahatsız ediyorlar. Tek zevkleri bu olması dışında herhangi bir rol de yapmıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 23.05.2025 00:55
Suçlamaların oldukça yersiz, her gün girip seni vurmaya falan çalışmıyoruz. Karakterlerimiz hali hazırda zaten aranıyor ve tutuklanmadık. Aktif bir rol bölgesinde tek başına bir şekilde afk kalıyorsun, şehrin Doğu tarafı ve tekin bir yer değil, bunu göz önünde bulundurarak raporunu doğru yerde girmen gerekirdi ve ben yine de seninle role girmeye çalışıyorum, on beş dakika boyunca cevap vermiyorsun neredeyse, senin attığın sslerden de seninle rol yapmaya çalıştığım görünüyor zaten, işleyiş Gizzat chatloguna yansımış. Aktif bir rol bölgesinde afk kaldığın ve yaralı rolü yapmadığın için burada ihlal yapan sensin aslında.

Ayrıca vurulduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi araba sürmeye devam ediyorsun, zaten yapmadığın bir yaralı rolü için neden şikayet açıyorsun?

Peşime hiç polis takıp da polisten kaçmıyorum, copbait de yapmıyorum. Aranmam olduğundan dolayı eğer polis beni kovalıyorsa kendimi savunmaya çalışıyorum, birden fazla ekip tarafından kovalandığım olmadı bile. Loglarım incelenirse bir polise ateş ettikten sonra saatlerce saklanma rolü yaptığım görülebilir. Bunu iki gecedir yapıyorum, gecelerini şehir dışında geçiriyorum. Hali hazırda arkadaşlarımızdan biri gözaltında ve bunu bilerek kaçak rolü yapıyoruz. Biz karakterlerimizin ölümünü ya da müebbet hapis rolünü göz önünde bulundurabiliyoruz, bir ihlal yaptığımızı düşünmüyorum.

Karakterleri tanımadığını iddia etmişsin ama burada bizzat benim gözaltımı sen yapıyorsun, yani karakterimi biliyorsun.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 23.05.2025 02:14
Yaralı rolü uygulamak için istasyonda işbaşından ayrıldım, devriyeye devam etmedim. Aramızdaki tek bağ benim seni gözaltına koyan memur olmam. Bahsettiklerimiz bir yana, beni vurmak için hala bir sebebin yok.

#3 - 23.05.2025 03:24
Aranıyorum diyip polise sıkmak oldukça gereksiz bir sebep. Şu ortamda Samuel Beckett karakterini vurmanız için bir sebep yok, düpedüz DM arayışına girmişsiniz. Kafanız estikçe polisten kaçıp ya da polise saldırıp ilerleyen günlerde de "beni gözaltına aldı, ben aranıyorum" diyerek birisine saldıramazsınız, geçerli sebepleriniz olmalı.

Geçerli sebeplerden birisi örneğin polis siren açarak sizi kovalarsa evet, o zaman sıkmakta haklısınız. Duran bir polis memuruna saldırmanız için sağlam bir gerekçeniz olmalı.