Konu: Bernabe Tejedor / Demetrius Saint / KeAndre Bush  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 15.05.2025 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bernabe Tejedor Demetrius Saint KeAndre Bush  / @ÜmitCanKundura @farfromfear @IRexde

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emanuel_Radkov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Saçma rol + Dini küfür + Türkçe imla + Mix.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lavaboya gittim geldim adamlar vardı baktım saçma saçma şeyler söylüyorlar anlamadım cevap vermedim, bir umuttur yaşamak gibi şeyler söylediler daha sonra
Kitabını ****** yazdılar gittiler. belliki adamlar sorun arıyor ancak biz aradığı kişiler değiliz.  ( İmla ; edebiyat hocanı sikeyim. )
( Mix ; Çingene olduğumu nereden biliyor?)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/aaw0pzl  /  https://hizliresim.com/39pm4b8

Ek açıklamalar(varsa): Gerek yok ortada.

« Son Düzenleme: 15.05.2025 20:46 Nowax0222 »

#1 - 17.05.2025 21:08
24 Saat içinde savunmalarınızı iletiniz.

@ÜmitCanKundura @farfromfear @IRexde

#2 - 17.05.2025 22:51
Demetrius karakterime savunmamı yapıyorum. Öncelikle burada olanların hiçbir sorunu yok, gerçekte bu şekilde bir tepki alsan gidip ne yapabilirsin? Birisi sana çingene dediği için, senin nasıl çingene olduğunu bilip bilmediğini sorguluyor musun? Daha doğrusu, tiplemenden dolayı sana çingen dedim. Herhangi bir kelime kullanmak bu dönemlerde MIX olmuş herhalde, bir anlayamadım bu açılan anlamsız şikayetleri. Rolde hiçbir sorun veya hata yok, karakterim siyahi ve sokak hayatı yaşıyor. Konuşması veya tiplemesi böyleyken, OOC değil IC bir sorun ararsın. Gidip chate attığım text yüzünden şikayet yemem benim şahsi olarak komiğime gitti.
Zaten özel mesajlardan böyle bir şey yazan birinden anlamsız bir şikayet açmasını garip bulmamak lazımdı.  😄

#3 - 19.05.2025 17:36
Merhaba.

Şikayet tarafımızca incelenmiştir.

KeAndre Bush karakteri Trolling kapsamında cezalandırılacaktır.

Bernabe Tejador karakteri Trolling kapsamında cezalandırılacaktır.

Demetrius Saint karakterinin savunması geçerli, kanıtlarda bir ihlali bulunmuyor.

K/A