Konu: [09.05.2025 - Wilfired Carter] Car DM  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 09.05.2025 21:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wilfired Carter, @cagobaba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrea Russo, @borsagaplanı_0101 - Thompson Carter, @EnesArslan55

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.05.2025, saat 21.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tamirhanede, müşteri bekleyerek köşede duruyordum. Rolsel olarakta sigaramı içiyordum. Kendileri 3 kişi araçla gelip hiçbir sebep veya rol geçmişi yokken ezdi ve öldürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendileri 3 arkadaş doğrudan troll olduğunu düşünüyorum. Karakterleri de zaten yeni açılmış, özellikle ezen arkadaşa cezası neyse verilsin istiyorum.

#1 - 09.05.2025 22:39
@Leandres @Nighty
Şikayette adı geçen kişiler,, şikayet sahibini benden Car Jack yaptıkları aracımla ezmiştir, kişiler aracın içinde Türkçe rap müzik açıp başka bi' kural ihlali yaptığı gibi, yetkililerin samimiyetini,, anlayışını hiçe sayıp, tüm şehirde trollük yapıp teror estirdikten sonra, rol bilmiyoruz yeni başladık yalanına sığınıp işin içinden uyarı ile sıyrılmaya çalışmışlardır, bu kişilerin rol bilmediklerine inanmıyorum, Gta:sa ve içinde bulunulan her çeşit serverin birikimlerine sahipler maşallah, ya canları sıkılıyor ya da sunucudan daha önce başka nedenleredn ban buna içerlemiş kişilerdir, şikayete şahit olarak adım geçmediği halde, benim aracımla ve benim ./rapor ile şikayetçi olduğum  vakitte bu ihlalleri yaptıkları için yazmak durumunda kaldım. Gün içerisinde 1lvl olmasının arkasına sığınıp her türlü muzurluğu yapıp  burada vakit geçirip eğlenmek isteyen insanların tüm rol imkanlarını baltalayan kişilerin, yeni başladım gibi bi' algı sayesinde işin içinden cezasız çıkmaya çalışması gına getirdi artık, yeni başlayan adam merak eder sorar, ihlal yapıyorsunuz denildiği halde sağda solda milleti ezip, rahatsızlık vermez.

KANITLAR:

#2 - 10.05.2025 04:36
Kişi ceza aldı.