Konu: Dwayne Santos - Sergej Capone mixing  (Okunma sayısı 172 defa)

#0 - 05.05.2025 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Santos @FFYUSUF - Sergej Capone @cagobaba

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diego Davies

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2025 - 01.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dwayne Santos - Non rp + mixing
Sergej Capone - Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dwayne Santos karakterini tutuklamış gidiyorken bir anda kendi kafasına göre araçtan indi, arkadan gelen arkadaşının aracına binip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/d1zeg5

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.05.2025 19:22
Mixing olacak bir olay yoktur, arkadaşımı şans eseri gördüm ve takip ettim polis ekipleride uzaklaşmam için birşey demedi.Videoda tam değiil haberiniz olsun tutuklanma anından atladığı yere kadar takipledim, emote olarak kapıyıda kitlemediler.
« Son Düzenleme: 05.05.2025 19:24 cagobaba »

#2 - 05.05.2025 19:28
Mixing yaptığımız falan yok zaten siz beni durdurduğunuz sırada beni farketti ic olarak tanışan biriyiz o arkamızdan gelince zaten onun beni almak için geldiğini anladım ve bende arabasına bindim gittim. Elinizde herhangi bir mixing yaptığıma dair kanıt göremedim. Elinizde bulunan videoda emote ile arabadan atladım ve kaçtım.
Zaten adam bir anda beni alıp gitmedi uzun süre arabanını arkasında bizi takip ediyordu. Keşke videonun hepsini koysaydınız, sadece işinize gelen yeri almışsınız koymuşsunuz buraya.
Adamla ooc olarak pekte tanışan biri değilim sadece aynı birlikteydik.
Yani mixing falan yapmadım.

Bu arada ben orada emotemi verdim sonrasında ben giderken pm den Yanıma geri geliyor musun yoksa şikayet açacağım gibi bir mesaj aldım, neyden şikayet yiyeceğimi sorduğumda ise polis arabaları içeriden açılmaz dışarıdan açılır dedin. Böyle bir emote belirtmedin dediğimde ise belirtmek zorunda değilim dedin. O zaman bende kapıyı açar kaçar emotemi belirtmeyeyim herkes kendi kafasına göre gitsin. Sen bana bir emote bildirmezsen ben onu nasıl yapabilirim hayla anlamadım.

#3 - 08.05.2025 19:52
Polis araçlarının arka kapıları içeriden açılamaz.

Mixing konusuna gelecek olursak yetersiz kanıt.

Dwayne Santos Non-rp ihlalinden ceza alacak.