Anket

4 Level hesabı ck etme

Mantıklımı ck cezası?
8 (44.4%)
Mantıksızmı?
10 (55.6%)

Toplam Oy Verenler: 18

Konu: Gereksiz ck  (Okunma sayısı 416 defa)

#0 - 10.05.2025 23:22
Merhaba diğer hesabım ck oldu ve kendime yeni hesap açdım ilk hesabım Diaz_Corleone şuan hala ck lı ve yeni hesabımda Jaydee_Gray adlı şahıs  beni işe aldı bodyguard gibiydim onla dolaşıyor ve günlük para veriyordu bana sabah tırcılık taksicilik yapıp akşama Jaydee nin şoförü oluyordum ne diyorsa yapıyordum. Dün yani 09.05.2025 tarihinde Amar adlı oyuncuyu eve çağırdılar silah alıcakdı amar meğer Jaydee ile husumeti varmış  adamı dövdüler filan bugün yani 10.05.2025 tarihinde arkadaşım jaydee yerine benim numaramı vermiş beni barış yapmak için bir yere çağırdılar ve olayın benle alakası olmadığı Jaydee yerine benle anlaşma yapıp mevzuyu bitireceğini söyledi ben kabul etmeden onay vermeden dağın başında 4 level hesabım Renato_Garcia hesabımı ck ettiler benim bildiğim ck da ck izni istenir veya benim yanıtım beklenir - veya + hiç cevap vermeden sadece ayağıma sıkarak ck ettiler benim bildiğim en az 10 level birisini ck edebilirsin birlikde ve husumetinin olması lazım sizden istediğim gereksiz yere ve şekilde ck ettiler lütfen cezayı kaldırabilirmisiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.05.2025 02:35
Merhaba diğer hesabım ck oldu ve kendime yeni hesap açdım ilk hesabım Diaz_Corleone şuan hala ck lı ve yeni hesabımda Jaydee_Gray adlı şahıs  beni işe aldı bodyguard gibiydim onla dolaşıyor ve günlük para veriyordu bana sabah tırcılık taksicilik yapıp akşama Jaydee nin şoförü oluyordum ne diyorsa yapıyordum. Dün yani 09.05.2025 tarihinde Amar adlı oyuncuyu eve çağırdılar silah alıcakdı amar meğer Jaydee ile husumeti varmış  adamı dövdüler filan bugün yani 10.05.2025 tarihinde arkadaşım jaydee yerine benim numaramı vermiş beni barış yapmak için bir yere çağırdılar ve olayın benle alakası olmadığı Jaydee yerine benle anlaşma yapıp mevzuyu bitireceğini söyledi ben kabul etmeden onay vermeden dağın başında 4 level hesabım Renato_Garcia hesabımı ck ettiler benim bildiğim ck da ck izni istenir veya benim yanıtım beklenir - veya + hiç cevap vermeden sadece ayağıma sıkarak ck ettiler benim bildiğim en az 10 level birisini ck edebilirsin birlikde ve husumetinin olması lazım sizden istediğim gereksiz yere ve şekilde ck ettiler lütfen cezayı kaldırabilirmisiniz.

Eğer elinde kanıt varsa adminlere ekran görüntüsü at, yoksa bile discord üzerinden ticket aç. Yaptıkları hatalı işlem ve ceza almaları gerekiyor. Dc den yaz ben sana yardımcı olurum. semiz55
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.05.2025 21:22
kanka discord kullanmıyorum o sırada ekran görüntüsü alamadım çünkü aniden ck ettiler bir anda nasıl olduda 4 level hesabımı ck ettiler bilmiyorum ama ck atan adminin hesap ismi behzat ile başlıyordu yani bilmiyorum yasakmı ama benim bildiğim 10 lvl hesabı ck edebilirsin minimum kanıt safyamda var beni ck ile banlayan admin ismi ile 4 lvl hesabın ck oluşu yeniyim şikayet nasıl açılır filan soracak arkadaşımda yok ortada kalakaldım lütfen yardımcı olurmusun 1 kere daha ck olmuşdum ama ondqa mesela bana - yada + izin istediler öyle ck attılar bunda hemen /do Renato_Garcia ölümü 10.05.2025 yazdılar adminde direk ck etti bana sormadan
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 13.05.2025 03:56
kanka discord kullanmıyorum o sırada ekran görüntüsü alamadım çünkü aniden ck ettiler bir anda nasıl olduda 4 level hesabımı ck ettiler bilmiyorum ama ck atan adminin hesap ismi behzat ile başlıyordu yani bilmiyorum yasakmı ama benim bildiğim 10 lvl hesabı ck edebilirsin minimum kanıt safyamda var beni ck ile banlayan admin ismi ile 4 lvl hesabın ck oluşu yeniyim şikayet nasıl açılır filan soracak arkadaşımda yok ortada kalakaldım lütfen yardımcı olurmusun 1 kere daha ck olmuşdum ama ondqa mesela bana - yada + izin istediler öyle ck attılar bunda hemen /do Renato_Garcia ölümü 10.05.2025 yazdılar adminde direk ck etti bana sormadan

@behzatc4530
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 13.05.2025 19:44
@dadas2525 Merhaba, herhangi bir oluşum üyesi olmadan başka bir oluşuma karşı arkadaşlarınla saldırı düzenlediğin için karşı taraftaki oyuncular tarafından izin alınarak CK edildi karakterin.

Sunucuda herhangi bir illegal oluşumun üyesi olmadan sivil şekilde başka bir oluşuma saldırı düzenlersen karşı taraftaki kişiler tarafından karakterin öldürülebilir, sen de bunu acı yoldan tatmış olmuşsun ne yazık ki. Yeni karakter de açtığını görüyorum, illegal rollerde devam etmeyi planlıyorsan mutlaka bir illegal oluşuma dahil olup rollerini şekillendirmelisin. Yanlış arkadaş kurbanı olmuşsun gibi duruyor, sonraki rollerinde bunun bilincinde olarak hareket etmen gerekiyor. Merak ettiğin ve öğrenmek istediğin şeyler varsa oyun içerisinden /soru komutuyla bilgi edinebilirsin. Ayrıca arkadaş çevreni de daha iyi seçerek sana daha doğru bilgiler aktarabilecek kişilerle takılıp ceza almadan oyunu dilediğince oynayabilirsin, iyi akşamlar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok