Konu: Samuel_Aslanadze @LegitimuZ Revaz_Chabukiani @Azad el pasha DM  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 25.04.2025 12:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Aslanadze @LegitimuZ Revaz_Chabukiani @Azad el pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Albert_Demetriou @jony

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/02/2025 22:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Şahıslar, biz takılırken geliyor. Biz "Git," diyoruz. Sonrasında, "Bir problem mi var?" diyorlar. "Yok," diyoruz. Sonrasında gitmelerini söylüyoruz. "Buranın sizin olduğuna dair bir belge var mı?" diyorlar. Ben de "Var," diyorum. Sonrasında el hareketi çekip kaçıyorum. Ardından şahıslar gelip ateş açıyor. Şahıslarla herhangi bir düşmanlığım yok. Buna rağmen, sadece el hareketi çektiğim için sıkıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/35jc3qb 
orta parmak çektiğimiz video 
DM attıkları video

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslara gerekli işlemlerin uygulanmasını istiyorum.

#1 - 25.04.2025 14:43

aracımı oraya çektiğimde ilk agresif sizin tarafınızca yapılıyor. Bas git diyerek siz agresif rolü başlatıyorsunuz. Sonrasında olayları orta parmak çekerek ilerletiyorsunuz. Herhangi bir birlik r20sine bunu yapsanız yine aynı cevabı alacaktınız.

#2 - 25.04.2025 14:46
Size daha ateş açılmadan rapor atıp bunu yazmanız zaten sizin ortalığı karıştırmak üzerine rol yaptığınızı gösteriyor.

#3 - 25.04.2025 14:52
ayrıca kendilerini yanlış hatırlamıyorsam bu iki arkadaş claw üyesiydi bunların hakkında da işlem yapılmasını rica ediyorum.

#4 - 25.04.2025 16:22
savaşıp "KAPATTIRDIĞIM" adamların hooduna gidiyorum ve cklayacak adam kaldıysa onları ck edecektim. Siz böyle r20 r19 karaktere rahatça küfür ve el haraketi çekerseniz gereğini alırsınız, iyi günler.

#5 - 25.04.2025 19:46
Önceden bir soru sormam ortalığı karıştırmak için yaptığım anlamına gelmez ortalığı karıştırmak için yapsam bile ateş açamazsın Hem de R20 veya R19 olmanız istediğiniz kişiye küfür etti yada el hareketi çekti diye DM atabileceğiniz anlamına gelmiyor

#6 - 25.04.2025 20:15
aksine senin önüne gelene bu tarz rol yapman yersiz

#7 - 26.04.2025 03:39
C.L.A.W Birliğinin güncel durumunu göz önünde buluduracak olursak, savunma yeterli görüldü.