Konu: Mikheil_Leonidze Maskeli_45948  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2025 20:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikheil_Leonidze  @agir_aptallik_sendromu  Maskeli_45948

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/04/2025 19:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben sevkiyat gelmeden bir hafta önce CLAW adlı birlikteydim sonrasında oyunu bıraktım ben bıraktığımda sevkiyat gelmemişti ve CLAW birliği ile diğer birlikler arasında bir sıkıntı yoktu zaten meslek yapmak için girmiştim şimdi oyuna tekrardan başladım bu olayları öğrendim ve birlikten çıktım birlikten çıktım çıktıktan sonra bile şahıslar bana ateş açmaya devam ediyor gerçekten artık bu işten bıktım olaylarla ilgim bile yok herkes gelip ateş açıyor düzgün bir şekilde rol bile yapamıyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üç arkadaş girmiştik o birliğe geri iki arkadaş başladık bir arkadaşımın bu olaylardan haberi yok hala o birlikte bulunuyor boş yere vurulmaktan bıktım meslek yaparken bile ateş açıyorlar

#1 - 26.04.2025 00:22
daha önceden CLAW birliği ile savaşımızın sonunda tüm birlik üyelerinin CK izni FM tarafından verildi.

@behzatc4530 CK haklarıınızı hepimize tanıdı,  birlikte karakterinin bulunması bile bize CK atmamıza sebebiyet verdi.
Seni de gördüğümüzde CK'nı vermiş olduk, arkadaşım ile savunmam bu kadar iyi geceler.

#2 - 26.04.2025 01:56
daha önceden CLAW birliği ile savaşımızın sonunda tüm birlik üyelerinin CK izni FM tarafından verildi.

@behzatc4530 CK haklarıınızı hepimize tanıdı,  birlikte karakterinin bulunması bile bize CK atmamıza sebebiyet verdi.
Seni de gördüğümüzde CK'nı vermiş olduk, arkadaşım ile savunmam bu kadar iyi geceler.

üstüne bir şey eklenmeyecek, sonuçlanabilir

#3 - 26.04.2025 03:20
C.L.A.W birliğinin güncel durumunu göze alarak değerlendirilecek olursa karşı tarafın bunu takip etmesinin zor olacağını düşünerek bu seferlik uyarıyla geçiyoruz.