Konu: Maskeli_59337 DM  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 21.04.2025 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zonkura_Arasuka @Mustafarch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/2025- 22:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla brawla girdik ardından gate arkasına saklandı ben giderken emote vs atmadan deagle çekip sıktı .

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/76attqc

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.04.2025 23:26
Merhabalar, öncelikle bana hakaretler ettiğiniz yer onay alınmış bir birliğin hood'u ve saldırığınız kişi birliğin R14'ü, bunu bilmiyor olabilirsiniz gayet normal.
IC rol olarak zaten sen birliğimize haraç ödeyen birisin. Yani zaten ilk başta ben kavgadan kaçıyorum ve gate'i kapatıyorum. Neden? Bil ki ben bu birliğin bir üyesiyim. Sonra sen gittin ve Gate'i açtım. Daha sonra yeniden üzerime koşarak geldin ve aracımı çekici ile çekmeye çalıştın. Bende aracımı kaçırmaman için aracına ateş ettim. Devamında ise elimde Desert eagle göre göre yumruklamaya çalıştın. Ben de seni durdurmak için ateş ettim.

İlk ss'de açıkça benim aracımı (kahverengi sabre) çekmeye çalıştığın, ikinci ss'de aracı durdurmak için hasar verdiğim ortada.
Sen saldırmaya devam etmeseydin ben sana ateş etmeyecektim.
Ayrıca silah için emote attım, chatlog'una düşmemiş. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 25.04.2025 14:37
Herhangi bir problem görülmedi ancak bir sonraki sefere emoteun karşı tarafa düştüğünden emin olun. @Mustafarch