Konu: [25.04.2025] maskeli 39382  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2025 23:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maskeli 39382

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki grup arasında sözlü tartışma yaşandı ardından brawla çevrildi, ben de onları izliyorum ss de görüldüğü üzere, alakasız şekilde silah sıkıldı bana.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @FalqoN isimli şahısın gösterdiği videoda sadece 1 klipte ben varım, o da Steven karakteri ile kısa bir konuşma yaşamışım. Herhangi bir troll vesaire yaptığım yok. Kendisi DM atmaya yer arıyor, bu yüzden sadece 1 klipte gözüktüğüm videoyu atıp o gruptanmışım gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyor. Trollden sıkıntın varsa adamlara şikayetini aç, savunma yap denildi sana boş boş ileti kirliliği yarat denilmedi.

« Son Düzenleme: 26.04.2025 09:46 borsakaplanıazeri »

#1 - 26.04.2025 03:30
@FalqoN 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 26.04.2025 05:03
@FalqoN 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.
Savunalacak birşey yok aslında, arkadaş neden vurulduğunu çok iyi biliyor ama yinede ben savunmamı yapayım.

İdlewooda sunucuda troll yapan yaklaşık 7-8 kişilik bir grup geliyor ve onaylı bir hood olmasına rağmen bize agresif yapıyor, fear rpden kaçıyorlar. Herneyse biz yinede konuşarak sorunu çözelim derken bu grup onaylı bölgede olduklarını unutarak bize saldırıyor, hood basıyor. Yani ortada anlaşmalı bir brawl yok. Onaylı hoodu elinde sopayla basarsan mermi yemende gayet normal. Bu arkadaşta onların yanında olduğu için o da vuruluyor. Hepsi bu. Aşağıya bu arkadaşında o gruptan olduğunu kanıtlayacak ssi bırakıyorum. Brawlı başlatan karaktere ''yürüyüşü boşverin kanka arabaya binip gezelim'' diyorsun. Burada da olayla alakam yok uzaktan izliyordum ayağı yapıyorsun. Yemezler kanka, çocuk mu kandırıyorsun? Zaten kendisinin sunduğu sste ilk dmi kimin başlattığı aşikar. Ben aşağıya bu elemanında o gruptan olduğunu ve grubun troll yaptığı videoyu bırakıyorum.

Arkadaşın o gruptan olduğunun kanıtı ; https://hizliresim.com/k0b86o7

Grubun troll yaptığının kanıtı ( videoyu silmek gibi bir amatörlük yapmayın çoktan indirdim (;     

« Son Düzenleme: 26.04.2025 05:04 FalqoN »

#3 - 26.04.2025 14:58
Savunma yeterli görüldü.