Konu: Scott Walker - Güvenli Bölgeye Sığınma  (Okunma sayısı 58 defa)

#0 - 13.04.2025 17:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scott Walker - @ShadyK21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chikara Warukashiro - @mehmetali13

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2025 - 16:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Buradaki etkileşimden kasıt uzaktan görüp takibe alma değil doğrudan rol ile etkileşime girilmesidir. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi, arkadaşım Chikara'yı arayıp ailevi şekilde küfürlerde bulundu. Bu sebepten ötürü onu yakaladık, yakaladığımızda ise oyundan çıktı. Geri girdiğinde tekrardan aynı yerde karşılaşacağımızı düşünüp oraya giderken tahmin ettiğimiz gibi karşımıza çıktı. Durması için önüne kırdık fakat kendisi durmak yerine güvenli bölgeye gidip saklanmayı tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum, yapılan rolün bir sebebi var ve kendisi hiçbir role uyum sağlamıyor. Eğer sebepsiz bunları yaptığımızı düşünüyorsa şikayet açabilir, gereken savunmamızı yaparız iyi günler.

#1 - 13.04.2025 17:13
Zaten telefonla hakaret sonucu saçma bir muhabbet var İC olarak beni öldürme veya CK gibi ihtimaliniz yok ben zaten Market caddesinde araçla turlarken denk geliyorsunuz ben aynı şekilde geri dönüyorum sığınma vs yok ayrıca ben oyundan çıkmadım. Videoda kendin GBİ ihlali  yapıyorsun orda beni kaçırmaya çalışıp agresif rol yapıyorsun bu tamamen ic bir durum oraya sığındığım falan yok  savunmam bu kadardır

#2 - 13.04.2025 21:49
Savunma yeterli.