Konu: Francesco_Antonelli  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 06.04.2025 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Francesco_Antonelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @JohnyBravo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:00 00:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing+DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bir olay olmuştu biz gidiyorduk diğer tarafa pmden içeri yazdı ve mixing uyguladı onun dışında bir  araç çaldık diye kendi aracı bile değil hiç uyarılmadan sıkıldı biz bilmediğimizi söyledik o araç'ın arkadaşlarının olduğu ama hiç bir uyarı olmadan ateş açıldı bu direkt dm

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  / 
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların sadece kanıt olanları bunlar hep ihlal yapıyorlar af istemiyoruz ağır ceza

#1 - 06.04.2025 00:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.04.2025 01:44
Öncelikle selamlar, adıma bir şikayet açılmış konumuza gelelim

Siz adamların aracını çalıyorsunuz, ve bizim birliğimizi adamların birliği ile düşmanlığa sokuyorsunuz, onu geçtim adamlara küfür yağdırıyorsunuz yaptığın zaten benim sıkmama sebep olan birşey, çünkü sen birlikte Newbie bir konumdasın kimseye karşı gelemezsin,bana r19'dan emir geliyor sık diyor ve sıkıyorum rütbesi yüksek birisi olduğu için denileni yapmak zorundayım,git dememize rağmen hala orada küfür ediyorsun adama, cezan olarak bende sana ateş ettim, pm konusunda gelecek olursan "içeri" yazıyorum, ve sende benim dediğime uyuyorsun, birlikten atılınca'da gelip ticket açıyorsun, diyeceklerim bu kadar.
« Son Düzenleme: 06.04.2025 02:30 Viesta »

#3 - 06.04.2025 05:43
Savunma yeterli görüldü.