Algı yaratılmaması ve OOC Kin ile alakalı bir durum yok.Kesinlikle OOC Kin güdülecek bir durum yok, birlik liderinizle de şikayet açılan arkadaşla da aramız ooc olarak oldukça iyi. Fırsat buldukça da görüşürüz.
Kuzgun sevdiğim ve gerek bu sunucuda gerek Vice Online'da birçok birlik açıp başarılı bir şekilde yönetmiş birisi. Bir IFM admininin birliğinde rol yapıyorsun ve bir sit down ayarında bir yerde böyle bir emote vermek ''Baggio'yu siklemez.'' bu şekilde bir emote zaten hatalı, bunun yerine ''Baggio'yu ciddiye almaz.'' gibi bir emote bile hatalı. IFM kanalları ve forum üzerinden de bunlar defalarca paylaşıldı. Ve ek olarak Moderetör olmanın da rollerine dikkat edip diğer oyunculara örnek teşkil etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu oyunu yıllardır oynuyoruz /me, /do emotelerinin nasıl ve nerede kullanılacağını da anlatmama gerek yok.
Şikayeti açmayı düşünmüyordum fakat biraz sonra birlik oyuncularımın maruz kaldığı rolden dolayı bu şikayeti açıyorum.Ben bu role maruz kalan kişi olarak, bu seferlik uyarıyla kalması dışında gerekli cezayı almasını rica ediyorum. İyi forumlar