Konu: Kenichi_Shino ortak nezaket ve hatalı, küfürlü emote.  (Okunma sayısı 198 defa)

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 04.04.2025 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenichi_Shino @kuzgun the last father

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincent_Baggio @Red Army Prime ve roldeki diğer arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote, ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Muzan birliği ile yaşadığımız bazı roller sonucu 415 İdlewood birliğinin hood bölgesinde toplanarak, yaşanan rolleri sonuçlandırmak için toplandık. Birliğim ve Muzan biriliği arasında gergin roller döndüğü için ss de de gözüktüğü üzere arkadaş ortak nezaket çiğneyerek, ortağım olan Vincent Baggio'ya karşı hem hatalı hemde küfürlü bir emote veriyor. Altında ooc kin ararım fakat şikayeti bulandırmanın anlamı yok. Rolde ne yaşarsak yaşıyalım lütfen ortak nezaket çerçevesinde, küfürsüz, hakaretsiz ilerleyelim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://r.resimlink.com/pRtCNJxzXmZ.png / *Baggio'yu siklemez.*

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın hem yetkili, hemde ıfm yöneticisinin birliğinde r17 olmasına rağmen bu şekilde ortak nezeketi çiğneyerek verdiği, küfürlü ve hatalı emoteden ceza alması.

« Son Düzenleme: 04.04.2025 02:06 YMZ »

#1 - 04.04.2025 00:13
Suçmuydu ya? Valla bilmiyodum özür dilerim. Ayrıca umursamaz anlamında yazdım arkadaşlar ooc kininizi bir kenara bırakın lütfen yahu rol yapıyoruz herşeyde şikayet açmayın lütfen.Anladım tamam hatalıyım cezamı çekebilirim problem değil ben role giriyorum hemen mention düşüyor yapmayın böyle forum yerine rol yapmamız Vice için daha hayırlı arkadaşlar teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı akşamlar.

YMZ

*
#2 - 04.04.2025 00:17
Suçmuydu ya? Valla bilmiyodum özür dilerim. Ayrıca umursamaz anlamında yazdım arkadaşlar ooc kininizi bir kenara bırakın lütfen yahu rol yapıyoruz herşeyde şikayet açmayın lütfen.Anladım tamam hatalıyım cezamı çekebilirim problem değil ben role giriyorum hemen mention düşüyor yapmayın böyle forum yerine rol yapmamız Vice için daha hayırlı arkadaşlar teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı akşamlar.
Eğer şikayet açmak kinse, ben kin yaptım dostum. Sen şu küfürlü emotelerine dikkat et. Vice için hayırlı olanada bırak üslubu düzgün insanlar karar versin. Tarafımca daha fazla ileti gelmiyecektir, sonuçlanabilir.

#3 - 04.04.2025 01:39
Algı yaratılmaması ve OOC Kin ile alakalı bir durum yok.
Kesinlikle OOC Kin güdülecek bir durum yok, birlik liderinizle de şikayet açılan arkadaşla da aramız ooc olarak oldukça iyi. Fırsat buldukça da görüşürüz.

Kuzgun sevdiğim ve gerek bu sunucuda gerek Vice Online'da birçok birlik açıp başarılı bir şekilde yönetmiş birisi. Bir IFM admininin birliğinde rol yapıyorsun ve bir sit down ayarında bir yerde böyle bir emote vermek ''Baggio'yu siklemez.'' bu şekilde bir emote zaten hatalı, bunun yerine ''Baggio'yu ciddiye almaz.'' gibi bir emote bile hatalı. IFM kanalları ve forum üzerinden de bunlar defalarca paylaşıldı. Ve ek olarak Moderetör olmanın da rollerine dikkat edip diğer oyunculara örnek teşkil etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu oyunu yıllardır oynuyoruz /me, /do emotelerinin nasıl ve nerede kullanılacağını da anlatmama gerek yok.

Şikayeti açmayı düşünmüyordum fakat biraz sonra birlik oyuncularımın maruz kaldığı rolden dolayı bu şikayeti açıyorum.

Ben bu role maruz kalan kişi olarak, bu seferlik uyarıyla kalması dışında gerekli cezayı almasını rica ediyorum. İyi forumlar  :sampanya:

YMZ

*
#4 - 06.04.2025 10:09
Sonuçlanabilir

#5 - 07.04.2025 13:04
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın hem yetkili, hemde ıfm yöneticisinin birliğinde r17 olmasına rağmen bu şekilde ortak nezeketi çiğneyerek verdiği, küfürlü ve hatalı emoteden ceza alması.
IFM yöneticisi "Manifesto" dışında bir yönetici bulunmuyor. Şikayetlerinizde kimseye IFM yöneticisi ve IFM birliği gibi vasıflar yüklemeyin.
Karakter cezalandırılacak.