Konu: Bu nasıl rol kankam?  (Okunma sayısı 297 defa)

#10 - 10.04.2025 19:29
Benlik bir problem yok, hoodda olduğun süre boyunca ihlal yapmaya devam ettiniz. Güzel yolu söyledim anlamıyorsunuz rol dellenmeyebilir. İC olarak konuşulur çözülür. Yazımımda bir sıkıntıda görmüyorum. Gayet normal bir şekilde bu nasıl rol kankam gibisinden yazıyorum. İllegal yasağın olmasıyla beraber fear rp yapmam gerektiğini söylüyorsun fakat hoodda taşkınlık çıkartıp tahrik ediyorsun sence biraz saçma değil mi? sürekli roleplay`a uyum sağlarız problem yok. Ayrıca orada söylediğim gibi internetim kesildi Warp kaynaklı. Mixlik bir durum yok müşteriler dışarıya çıkınca birliktekilerde dışarıya çıktı. Mix yaptığıma dair bir kanıt sunabilirsin olmadığı için problemde yok. Ve ayrıca şikayette ihlal yapan tarafın ilk siz olduğu gözlemleniyor. Sizi ben İC olarak güzelce uyardım inadına yaptınız bu durumu.  Şikayette 2. savunmada illegal yasağınız var yeni birliksiniz bilmemeniz normal v.s gibi bir yazı yazmışsın. Dostum madem ben bilmiyorum ki biliyorum. Sen bunu bilmene rağmen bu rolü neden yapıyorsun? veya neden tahrik edici kelimeler İC sözcükler kullanıyorsun? do daki bir mesajı ic ye taşıyorsun veya araçla konuşurken yok asıcam kesicem edicem gibi şeyler kullanıyorsun? kendi kendini ele veriyorsun kısaca. İyi günler  :sampanya:
Sondaki cümleni anlamakta zorluk çektim. Sadet, anlayamadım. Connor karakterinin birliğindeki karakterler ile sorunu varmış sanırım. Zaten bunu role vurmuştu, ama o sıra ben sizi sadece arkadaş grubu olarak gördüm. Birliğinizin olup/olmadığından haberim yoktu. Tahrik oluyorsan, açmayacaksın birlik yada beni pm'den illegal rol yasağımız var diyip uyaracaksın. Bunun bir yeri zor değil, bir daha ki sefere böyle bir rol izleyebilirsin. Dostça bir tavsiye olarak gör bunu.

Daha fazla, ileti gelmediği sürece ileti atılmayacaktır. :sampanya:

#11 - 10.04.2025 19:44
Tahrik oluyorsan birlik açma nasıl bir cümle kanka?  ::) şikayeti kirletmeye gerek yok sonuçlanabilir.

#12 - 17.04.2025 22:32
Selamlar, sistem hood onaylı bir bölgede kavga gerçekleşmiyor. Bu durumda Fear-RP gerektirecek bir durum bulunmuyor, ek olarak kanıtlarda tam olarak kaç kişiye karşı kaç kişi brawl rolüne giriyor hiç belli değil ve yetersiz bir kanıt niyeliğini taşıyor.

Şikayet tarafımca kapatılmıştır.

K&A