Konu: God Hack  (Okunma sayısı 511 defa)

#20 - 22.03.2025 18:12
Şikayete savunma yanıtı veremeden yerime bir çok şeyi anlatanlar olmuş teşekkür ederim öncelikle açtığın şikayeti doğru bulmadım arkadaşım hem hood bölgeme gelip DM atıyorsunuz hem de kendi adamlarınızı düşürüp bana GOD diye şikayet açıyorsunuz 20-20 karakterim var hiçbir pompalı mermisi üstüme gelmiyor 2 hit anca uziyle atabiliyorsunuz o da 20 20 olduğum için 2-3 hasar anca götürüyor eğer pompalı mermisinin geldiğine dair başka bir ekrandan video kaydı varsa atabilirsiniz yoksa çıkan kan efektlerinden zaten god olmadığım açıkça belli oluyor bu tarz basit bir durumdan god neden açayım dostum benim hood bölgeme gelip sıkıyorsunuz sence de mantıksız değil mi hood bölgesinde çatışma olmamasına rağmen godla durmam  :) kendi kafanıza göre bir anda sıkmaya başlıyorsunuz ve kendi adamlarınızı düşürüp esir kaldığınızda ooc kinle beraber ne yapsak diye alevleniyorsunuz yazık gerçekten bu şikayetle ancelotti oluşumunun nasıl bir oluşum olduğunu görmüş olduk rollerinizde başarılar diliyorum yetkili arkadaş incelediğinde herhangi bir hile durumunun olmadığını görecektir tekrar tekrar anlatmaya gerek yok kendi ekranından kaydını atta kim hasar almış kim almamış görelim tabii alt 1 ini belli edersin video kaydını atarsan ne de olsa tüm silah arkadaşlarını vurmuşsun neden kendi videonu atasın ki... ::)
😂😂 Beni çok güldürdün tanrı'da umarım seni güldürür konuya gelelim;
Sana mermi gelen ss attım az önce, hala mermi gelmiyor diyorsun onu geçtim, hood bölgemiz diyorsun biz sizinle olaylıyız bir kere zaten baskın yapmamız normal değil mi? adamların adamımızı dövüyor bu savaş başlangıcıdır, bence sen rol yapmayı bilmiyorsun bu durumda, sizin yaptığınız rolleride gördük, mermi sıkıyoruz içeri geçip kapıyı kapatıyorsun, mermi yiyen adam kaçabiliyormu? 😂😂😂😂😂

beni tanrı değil RABBİM güldürür kardeşim... bana uzi mermisi dışında bir mermi gelmiyor diğer arkadaşının video kaydını atmasını isteyebilirsin o mermiler Eomer karakterine , Vinicius karakterine ve senin kendi karakterine geliyor bana videoda sadece kendi uzinle sıktığın hasarlar net bir şekilde belli o da zaten çok az canımı götürüyor ek olarak savaş başlatmak bu kadar basit bir olay değil daha konuşmadan direkt olarak gelip ateş açmanız doğru değil şeyi de anlamadım "mermi sıkıyoruz içeri geçip kapıyı kapatıyorsun mermi yiyen adam kaçabiliyor mu" 1 uzi hit yedim wow  ??? hiçbir şekilde hareket edemem ve kaçamam  :garip: reelde bıçak yarasıyla koştur koştur kaçmışlığım var senin 2 hasar veren uzine karşı sakat rolü mü yapayım ne bekliyorsun samp oynuyoruz dostum
Yalana inatla devam edeceğim diyorsun yani  ::) , kanıt attım diyorum mermi uzi mermisi haric mermi gelmiyorki diyorsun, "KANIT ATTIM SANA FARKLI BİR MERMİ GELİYOR", demeye çalışıyorum, inatla uzi'den başka mermi gelmiyor diyorsun, yetkililer görecek zaten, bekliyor olacağım.

#21 - 22.03.2025 18:15
Şikayete savunma yanıtı veremeden yerime bir çok şeyi anlatanlar olmuş teşekkür ederim öncelikle açtığın şikayeti doğru bulmadım arkadaşım hem hood bölgeme gelip DM atıyorsunuz hem de kendi adamlarınızı düşürüp bana GOD diye şikayet açıyorsunuz 20-20 karakterim var hiçbir pompalı mermisi üstüme gelmiyor 2 hit anca uziyle atabiliyorsunuz o da 20 20 olduğum için 2-3 hasar anca götürüyor eğer pompalı mermisinin geldiğine dair başka bir ekrandan video kaydı varsa atabilirsiniz yoksa çıkan kan efektlerinden zaten god olmadığım açıkça belli oluyor bu tarz basit bir durumdan god neden açayım dostum benim hood bölgeme gelip sıkıyorsunuz sence de mantıksız değil mi hood bölgesinde çatışma olmamasına rağmen godla durmam  :) kendi kafanıza göre bir anda sıkmaya başlıyorsunuz ve kendi adamlarınızı düşürüp esir kaldığınızda ooc kinle beraber ne yapsak diye alevleniyorsunuz yazık gerçekten bu şikayetle ancelotti oluşumunun nasıl bir oluşum olduğunu görmüş olduk rollerinizde başarılar diliyorum yetkili arkadaş incelediğinde herhangi bir hile durumunun olmadığını görecektir tekrar tekrar anlatmaya gerek yok kendi ekranından kaydını atta kim hasar almış kim almamış görelim tabii alt 1 ini belli edersin video kaydını atarsan ne de olsa tüm silah arkadaşlarını vurmuşsun neden kendi videonu atasın ki... ::)
Siz daha olayı görmeden yalan konuşmaya başlıyorsunuz, az önce arkadaşın Augustus'a Uzi hariç mermi gelmiyor dedi, ss attım ss'de arkadaşım ve ben sana sıkıyoruz, bahane olarak hiç biri tutmuyor diyorsun, videoda öyle bir tutuyorki senin bayılmanı geçtim, can barın hareket bile etmiyor, sergilediğiniz rol okadar kötü'ki sizinle rol yaptığım için utandım.

hoodu bas kimseyi düşüreme kendi adamların tarafından düşürül ve saatlerce esir kalmanın etkisiyle beraber düşmanlık besle karşındakine god şikayeti aç  :garip: :garip: sergilediğimiz role kötü dedikten sonra acıya karşı duyarsız karakterler yönetmesini de biliyorsunuz olayı daha fazla uzatma ve yetkilinin sonucunu bekle dostum yok utandım yok butandım senin utanç duygunu merak etmiyorum senin neden utandığın belli o ekip arkadaşlarınla daha çok utanırsın  ::) ::) ::)
Bayağı tehelikelisin dostum, bıçak yarasıyla falan koşmuşsun, umrumdamı sence bunlar, buraya hikaye anlatmaya gelmişsin sen, burası senin hikaye anlatacağın yer değil kullandığın şeyi hala iddia ediyorsun, 1 mermi diyorsun video'yu izleyip bunları demen o kadar komikki, yani kaç mermi geldiğinidemi görmüyorsun :D

#22 - 22.03.2025 18:23
"kullandığın şeyi iddia ediyorsun" dostum sakin ol savunmamı yaptım bekle ve sonucu gör size karşı god değil framevigilante bile açmam

#23 - 22.03.2025 18:25
"kullandığın şeyi iddia ediyorsun" dostum sakin ol savunmamı yaptım bekle ve sonucu gör size karşı god değil framevigilante bile açmam
Açsan'da bir şey değişmez zaten, emin olabilirsin senin gibilerini çok gördüm, hepsinin sonu vahimdi.

#24 - 22.03.2025 18:27
daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir

#25 - 22.03.2025 20:01
Bu tarz şikayetlere ileti atmaktan artık yoruldum, hiçbir bilgisi olmayan sadece şikayet açmak için şikayet açan 2025 playerlerinden sıkıldık. 20-20 karakter, normal karakterlere bile boncuk atan uzi ve senin birkaç hitin dışında(onu atsan dahi çok az hasar atıyor) hiçbir şey yok. @BYyaho sonuçlanabilir, karşı tarafın da 3 sayfa boyunca yaptığı salak saçma rastgele suçlamalarına devam etmemesi hâlinde birliğimiz tarafından hiçbir ileti gelmeyecek. İyi forumlar.

#26 - 31.03.2025 22:21
 @Viesta  Kanıtları güncelleyip etiketleyin.

#27 - 10.04.2025 21:20
Güncellenmemiş