Konu: Suge_Tubbs  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 30.03.2025 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Suge_Tubbs @tafo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2:00 30.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımı orada bekliyordum yani orada durmak istemezdim orada sadece biraz durmam gerekti arkadaş benimle konuşmaya çalıştı orası tehlikeli biryer olduğu için biraz çekindim ardından sesim titreyerek konuştum sonrasında sorgusuz sualsiz darp edildim arkadaşın dediğine göre araç çalmışım oradan

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın şikayeti 5dk içinde savunma yapmama izin verilmeden sonuçlandı Akusan muzan tarafından benimkide o  hızda olmasını istiyorum mümkünse böylece adalet sağlandığını görürüz

#1 - 30.03.2025 02:51
Video kaydının öncesini de atar mısın? Kaç dakika o sokakta beklediğini görelim. Kaç dakika yazdıklarımıza cevap vermediğini görelim.

#2 - 30.03.2025 02:53
dün de aynı rolü yaptın, bunu role yansıtırsak haklılık payın bile yok, dün hood bölgene sığınarak aklınca kaçıp laf söylemlerine devam ettin, ondan bu şekilde sorgusuz sualsiz dayak yedin. savunma bu kadar, Kenwa_Warukashiro @Gece  karakteri de bunu doğrulayacaktır, onların da bölgesinden araç çaldın, yönetimi de kandırmayı bırak, potansiyelini belli etme, yakında yasaklanırsın.

https://resmim.net/i/NyXLa3
« Son Düzenleme: 30.03.2025 02:56 tafo »

#3 - 30.03.2025 03:04
Dün çekici ile tüm şehiri dolaşıp araçları rol yapmadan, trolleyerek çektiği doğru, Muzan garajın içinden defalarca araba çekip troll yapan, garaja gelip ikide bir trolleyen bir arkadaş bu. Ne zaman nerede görsem troll yapıyor ve bunu role döktüğü için ıc olarak cevap vermemiz gerekiyor, Dün gece benim ve diğer buradaki kişilerin aracını defalarca çekti ve karşılık olarak karakteri dayak yedi, üstüne kovalandı ve hooda saklanmıştı. Olayların hepsine şahidim.

#4 - 30.03.2025 03:40
İkiside arkadaş bir şahit olarak görmeyin madam yapmışız videosunu atın kaçırıp yerinden oynatmışmıyız yoksa yolda duranları kenaramı çekmişiz görelim arkadaşlar

#5 - 30.03.2025 03:47
İkiside arkadaş bir şahit olarak görmeyin madam yapmışız videosunu atın kaçırıp yerinden oynatmışmıyız yoksa yolda duranları kenaramı çekmişiz görelim arkadaşlar
adamı tanımıyorum bile kral, kendisine de sorabilirsin, yaptığın şeyler belliydi. Sonuç bekle lütfen, iyi geceler.

#6 - 31.03.2025 22:30
Bu kadar agresif rol yapmamalısınız, bir seferlik uyarıyorum.