Konu: Rolun gidişatını bozmak, Roleplaydan kaçmak.  (Okunma sayısı 27 defa)

#0 - 13.04.2025 20:49
 13.04.2025 tarihi akşam 20:10 sularında saha devriyemizdeyken Daniel_Zouma adlı oyuncunun kaldırımda araç sürdüğünü gördük, araçtan inmesini söyledik buna uymadı Megafondan durmasını söyledik fakat Daniel_Zouma dinlemedi ve kaçmaya başladı. market caddesinde başlayan kovalamaca Commerce bölgesine taşındı ve tekrardan market caddesine geldik. Daniel_Zouma araçtan indi ve koşarak bir binaya girdi. binaya biraz geç girdik iki memur olarak ve binayı baştan sonra aradık fakat bulamadık, Sonra chate ''/id Daniel_Zouma'' yazdık ve oyuncunun oyunda olup olmadığına baktık, oyunda değildi. Daha sonra binada dakikalarca bekledik gelmedi. market caddesinde yaşanan olaylara dahil bir kanıt yok. sonra bina dışına çıktık dışarıda bekledik gelmedi. Sonra aracımıza binip devriyemize devam edecekken şahıs oyuna girdi ve binadan çıktı. aracına doğru geliyordu fakat bizde aracının oradaydık. Polis aracını görünce kaçmaya başladı sonrasında 10-20 saniyelik bir kovalamaca başladı ve fark açılında oyundan çıktı, bunu uzaktan görmüştük fakat aramızda mesafa olduğuncan chate q attığına dair bir yazı gelmedi. oyundan çıktığı bölgede bekledik bir kaç dakika sonra oyuna girdi ve adamın üstüne atladık tutukladık. bunların kanıtı var kanıtları ise;

Kanıtlar; 

Burada fotoğrafın sağ tarafında görüldüğü gibi oyuna giriş sağlıyor. Bunun video kaydı var fakat video kaydı aşırı uzun olduğundan atamıyorum.

İkinci Kanıt;                                                                 

Burada görüldüğü gibi adam oyuna girer girmez şahsın üstüne atlayıp etkisiz hale getiriyoruz ve kelepçeliyoruz.

Üçüncü kanıt;                                                                                 

Oyuncu Daniel_Zouma sıklıkla alt-tab atıyor, /me ve /do'lara cevapları geç veriyordu.

Sonrasında sevk etmek için departmana gidiyoruz ve ust araması gerçekleştiriyoruz sonrasında avukat talebi olduğunu söylüyor ve aktif avukatları arayıp çağırıyoruz. Sonrasında ise avukat sms yolu ile avukat bana lobide olduğunu söylüyor fakat oyuncu Daniel_Zouma  alt+tab ardından q atıyor, pm'den sıklıkla ''ben lgs öğrencisiyim,  lütfen yapma annem kızıyor'' gibisinden mesajlar atmaya başladı. işte kanıtları;

KANITLAR;     

Diyeceklerim ve anlatacaklarım bu kadardı, oyuncu oyunda yeni olduğunu söyledi fakat rolü bozmak benim tahammül edemeyeceğim şeylerden, gereğini yapılmasını isterim.
« Son Düzenleme: 13.04.2025 20:55 Leonar_Smeet »