Konu: @mare Irvın_Dorsey +5 kural ihlali.  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2025 22:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mare  Irvin_Dorsey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bloodline üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/03/2025 20:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Non RP, Fear RP, RK ihlali,/B bölme,DM,Power Gaming,Türkçe terim kullanımı,(Yetersiz oyuncu profili)]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs garaja gelip fiyat konusunda "bizimi sikiyorsunuz?" tarzında konuştu, bende saygılı olması konusunda uyardım şahısı. Daha sonra birkaç cümle daha ettiği için karakterim sinirlendi o biraz uzaklaşınca Piç herif dedim. Uzaktaydı chatloguna düştüğü için gerçek hayatta duyulmayacak kadar uzakta olmasına rağmen chatloguna düştüğü için geri dönüp bana saldırdı yaklaşık orada 6 kişiyiz, o bölge içerisinde bana tek başına bana saldırdı. Ekstra olarakda açtığı şikayete savunma olarak bir yazı yazdım orada heryeri kırpıp benimle onun olduğu görseli koymuş, sanki o bölge içerisinde sadece ikimiz varmışız gibi, yönetimi kandırmaya çalışmış şahıs.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/40zb6d  https://hizliresim.com/kwpzyj0

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın en kısa sürede cezalandırılmasını talep ediyorum, bu tarz low RP yapan şahısların en kısa sürede sunucudan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Bu tarz roller insanın fazlasıyla rol zevkini kaçırıyor, DM ve Brawl rolü arayışında olduğu net bir şekilde ortada, bu tarz abartılı bir şekilde "DM ve Brawl" rollerinin önüne geçilmesi taraftarıyım. Bu tarz rollere daha öncesinde göz yumduk, iki adet CK yiyen olduğu birliğimizden bu tarz rollerin devamını istemiyoruz. Herkese iyi roller dilerim, Vice ile kalın.  :sampanya: :sampanya:

« Son Düzenleme: 19.03.2025 22:14 DomConstantino »

#1 - 18.03.2025 22:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.03.2025 22:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.03.2025 23:11
Arkadaşa forum kural ihlalinden işlem uygulanır umarım. Hızlıresim linkini neden attığını anlamış değilim, o ssi senin düştüğünü göstermek için atmıştım, bir şeyi kanıtlamak için değil. Kanıtlamak istesem, zaten kanıtlar full ekran atılması gerekiyor, bunu biliyorum. Bu rolün şikayetini @Apollon da incelemişti, iki tarafa uyarı vermişti. Bu şikayeti ne için açtığına da anlam veremedim, sanırım kinini kusup nasıl bir toxic oyuncu olduğunu bizlere sergilemek için açtın. Sergiledin de, daha ileti atmayacağım.

Spoiler: GösterGizle

ben azılı bir suçlu değilim kardeşim tüm tuşlara basmışsın.ha bir de unutmadan söyleyeyim, chatloguma düşen her şeyi duymuş rolü yapabilirim.
« Son Düzenleme: 18.03.2025 23:14 mare »

#4 - 18.03.2025 23:37
Yaptığın kural ihlalleri nezamandan beri tüm tuşlara basmak oldu? Yaptığın ihlalleri tek tek sebebiyle birlikte açıklayacak birisiyim. @Apollon Senin açtığın şikayete uyarı verdi, okadar yaptığın hatalar bir uyarı ile kapanacak değil ya? Ben sana gayet düzenli güzel bir yazı diliyle konuşmama rağmen toxic dedirtecek ne yaptım? Herhangi bir IC'de yaşadığım olayı OOC'ye vurucak kadar düşük bir oyuncu yapısına sahip değilim, IC olan birşey benim için IC'de kalır hiçbir zamanda OOC'ye vurucak birşey yapmadım. İleti atıp atmaman seni bağlıyor bizi değil, gereken savunmanı düzgün bir dille iletmek istersen herzaman buradayım. İyi roller dilerim.

#5 - 20.03.2025 17:14
@DomConstantino şikayet linki kırık, yenileyin.

#6 - 20.03.2025 18:19
&ab_channel=BurakAlkan

Support olduğum için chatime sorular vesaire düştüğü için kendi gözümden paylaşamadım, eğer yetkililer videonun tam halini görmek isterse özelden videoyu iletirim.

#7 - 24.03.2025 13:31
Ceza alacak.