Ben bu arkadaşlar daha önce yolda karşılaştım biraz konuştuk ve bende taksici olduğum için numaramı istedi, akşamları 15-20 kişi toplanıyoruz dedi.Daha sonra ben taksi çağırmak için taksici listesine baktım bu arkadaşı gördüm ve aradım, bana aracının çalındığını anlattı ve bende yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum.Bana gelebilirsin beni al dedi, bende gittim onu aldım.Oyun içinde ona yardım etmek için harekete geçmiştim.Daha sonra arkadaş aracının konumuna bakarak sürekli bana yol tarif ederek bulmamız için sürdüm.Belli bir süre gezdikten sonra konumunu buldum tarif ettiği yere gittim.John adlı oyuncu aracın bulunduğu noktaya geldiğimizde hemen emotesiz bir şekilde Miguel Rebecca adlı şahısa saldırdı ve onu öldürdü, o esnada bende ona saldırdım çünkü IC olarak ben ona güvendim taksici olduğu için, ama o yasal olmayan bir şekilde hareket ettiği içinde ben IC olarak onu döverek tepkimi gösterdim.
Burada ona IC olarak güvendiğimi ve böyle tepki gösterdiğimi belirttim.

Gördüğünüz üzere John adlı oyuncu IC kanaldan OOC yazılar yazıyor, rolu bölüyor.Burada yapılan rolü kabul etmek istemıyor John adlı oyuncu.