İyi günler.
Nasıl bulunduğun kısmı için. Son gözden kaybolduğun nokta olan bloklarda "Luka" adlı arkadaşın (çevirme sırasında aracında olduğun) ısrarla dolandığı için, bizim şüphelerimiz dışında kendisi de şüpheleri orada olduğun konusunda doğal olarak arttırmış oldu. Kendin ortaya çıkmadığın için uzaklaşmış gibi yaparak Luka adlı arkadaşına seni dışarı çıkarması için sahte bir an yaratıp bölgeyi gören köprü üstünden izledik. Evin içerisinde olan sana nasıl haber verdi bilemiyoruz artık ama planladığımız gibi dışarı çıkman ve seni alarak kaçması sonrası takibin yapıldı, ardından yakalandınız.
Bloklara kaçtığın ve gözden kaybolduğun kısım için;
Luka isimli arkadaşının bölgede durması ile ilgili kısım için;
Nasıl buldunuz kısmı (bloklarda olan sultan kendileri) için;
Kısacası durum böyle. Konudan bağımsız yazılar veya kendinizce bir şeyler üreterek vardığınız sonuç kendi kafanızda kurduğunuz bir durum.
Şikayetten bağımsız yazdıkların için şikayeti bağlayan bir kısım olmasa dahi cevap vermiş olayım.
Ben hiç yasaklanmadım, kapanan alt karakterleri açmaya gerek duymadım.
Gta V HUD kullanırsan crosshair görsel olarak küçülmez, sekme durumuna etkisi yok.
VCPD'den hiç atılmadım.
"Daha önceden yediği hile şikayeti" diye bahsettiğin sunucuda bilinen bir bugu yasaklanan arkadaşların bilmemesi, reddedilmiş zaten.
İyi roller dilerim.