Konu: mifiri esp şüphesi  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2025 23:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Siena Mifiri @Linna
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @vynexia Luka Aslanadze
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:apb kaydım varmış nie bilmiyom, onun ic soruşturması olduğunu sonradan rolde öğrendim yaya olarak  alınacağımı en başta öğrenince kaçmaya başladım kaçtım da, sonrasında bir süre sonra eliyle koymuş gibi buluyor arkadaş çok süper
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): daha önceden hile üzerine geçmişi olan bir kişiliği var, improved deagle vb. artı olarak 4 kere inceleme alınmış ve 2sinde yasaklanmış, bunu göze alınarak incelenebilir
« Son Düzenleme: 15.03.2025 23:42 agir_aptallik_sendromu »

#1 - 15.03.2025 23:47
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 16.03.2025 00:05
artı olarak şunları eklemek istiyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=168588.msg1280794#msg1280794
daha önceden de yediği bir hile şikayeti, ve bir kere de yanlış bilmiyorsam VCPD'den atıldı. artı olarak editlediği rolss'de bile spread.cs kullandığı belli oluyor, cross büyümüyor.

örnek spread.cs için yt videosu

#3 - 16.03.2025 00:28
İyi günler.

Nasıl bulunduğun kısmı için. Son gözden kaybolduğun nokta olan bloklarda "Luka" adlı arkadaşın (çevirme sırasında aracında olduğun) ısrarla dolandığı için, bizim şüphelerimiz dışında kendisi de şüpheleri orada olduğun konusunda doğal olarak arttırmış oldu. Kendin ortaya çıkmadığın için uzaklaşmış gibi yaparak Luka adlı arkadaşına seni dışarı çıkarması için sahte bir an yaratıp bölgeyi gören köprü üstünden izledik. Evin içerisinde olan sana nasıl haber verdi bilemiyoruz artık ama planladığımız gibi dışarı çıkman ve seni alarak kaçması sonrası takibin yapıldı, ardından yakalandınız.

Bloklara kaçtığın ve gözden kaybolduğun kısım için;

Luka isimli arkadaşının bölgede durması ile ilgili kısım için;

Nasıl buldunuz kısmı (bloklarda olan sultan kendileri) için;

Kısacası durum böyle. Konudan bağımsız yazılar veya kendinizce bir şeyler üreterek vardığınız sonuç kendi kafanızda kurduğunuz bir durum.

Şikayetten bağımsız yazdıkların için şikayeti bağlayan bir kısım olmasa dahi cevap vermiş olayım.
Ben hiç yasaklanmadım, kapanan alt karakterleri açmaya gerek duymadım.
Gta V HUD kullanırsan crosshair görsel olarak küçülmez, sekme durumuna etkisi yok.
VCPD'den hiç atılmadım.
"Daha önceden yediği hile şikayeti" diye bahsettiğin sunucuda bilinen bir bugu yasaklanan arkadaşların bilmemesi, reddedilmiş zaten.

İyi roller dilerim.

#4 - 16.03.2025 00:34
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166286.msg1256964#msg1256964
göz önünde bulundurulsun ayrıca şikayeti açan arkadaşın attığı gifte 3. parti yazılım olarak sayılabilecek framevigilante var. Bundan da ceza alırsa şaşırmayız :)

#5 - 16.03.2025 01:07

daha önceden de yediği bir hile şikayeti, ve bir kere de yanlış bilmiyorsam VCPD'den atıldı. artı olarak editlediği rolss'de bile spread.cs kullandığı belli oluyor, cross büyümüyor.

vice city crosshairi büyümüyor.

#6 - 16.03.2025 01:26

vice city crosshairi büyümüyor.

kral her şey eyvallah da,  adamın hitleri bir kere legit değil, konumuz esp biliyorum ancak bu adam ikinci dg hitinde öyle mesafeden  nokta atış atamaz, kan modundan belli oluyor, bir incelemeye ihtiyacı var. Kesit 1de ilk hit her ne kadar legit olsa da 2.  hit imkansız, dg sekme orantısı ile silahın atışını hesaba koyarsak böyle bir hit mümkün değil, addon olmadığında silahın sekmesi azalıyor evet, basit bir gta olayı ancak addonu olmasa bile silahı o kadar kısa sürede recoil time o kadar hızlı  yenilenmez videodaki ikinci kesite bakarsan attığı 2. mermide direkt nokta atıyor, hadi diyelim cross büyümüyor vc cross olsa bile imkanı yok. Bu adam ya bpl ya da spread.cs kullanıyor frame'e gelirsek a-d w-s atarken anlık dönüşleri böyle atamaz, direkt ped sekiyor resmen, frame -99 çekip addon 2.5 ayarı bu bu ayarla framevigilante sekmez. Onun dışında şikayet ile alakası olan savunmaya gelirsek adamın esp hakkındaki savunması yeterli geldi, ancak geçmişini ve kendini incelediğimde hiç normal gelmiyor. Ancak şöyle söylemeliyim ki @Justice en doğru kararı verebilir. Karar yönetimin. İyi geceler arkadaşlar.
video yakından inceleme
https://streamable.com/li5y7w

#7 - 16.03.2025 01:27
Savunma yapılmış. Şikayet inceleniyor.

#8 - 20.03.2025 03:54
Yetersiz kanıt.