Konu: dm - pg ihlali  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2025 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_58598

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/03/25 01.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm, pg, mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sadie karakterine kaçırma rolü yapıyordum, kendisi bugda olduğu için relog atacağını söyledi tabi dedim, relog attıktan bi 10 saniye sonra arkadaş gökten iner gibi gelip sıkmaya başladı. Emote yok, tp mi attı yoksa pg yapıp yukardan atlayıp mı aşağı atladı bilmiyorum. Ayriyetten kadın relogda olduğu için benle de görmedi bana niye sıkıyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 13.03.2025 02:01 sukutt »

#1 - 13.03.2025 17:50
@Memoli 24 saat içerisinde savunma gerçekleştirin.

#2 - 13.03.2025 18:10
Selamlar, Sadie karakteri kaçırılmadan önce telsizden söylendi, söylenmeden öncede zaten Sadie karakterini pembe sultanın önünde görmüştük, dörtlü sultan şeklinde Yakuza'ların hoodunun etrafında geziniyorduk fakat Sadie karakterini gördüğümüz esnada bir şey olmuyordu, ardından telsizden bize kaçırıldığını söyleyince otomatik olarak Yakuzalar ile DM halinde olduğumuz içinde direkt olarak sizi gördüğümüz market caddesine, Yakuzaların hooduna gitmeye karar verdik. TP'mi attı konusuna gelecek olursak sultanı hoodun arka tarafında bırakıyorum, çatıya zıplayıp oradan geliyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#3 - 13.03.2025 18:22
Yakuza & BAYSIDE birliği savaşta oldukları için durum normal olarak karşılandı, hood bölgesi sınırlarındasınız ve oradan mermi yeme ihtimaliniz / olasılığınız yüksek.

PG için çatıdan atlasanız bile rol gerçekleştirmeliydiniz, arada yüksek bir mesafe var. PG üzerinden cezalandırılacak.

« Son Düzenleme: 13.03.2025 22:04 Elynn »