Konu: [10.03.2025 Tony_Fallaci Naru_Hokichi] TROLLİNG, DEATHMATCHİNG  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2025 06:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nauru Hokichi, @CamesJuses Tony_Fallaci @Millennium

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @posion Kevin ONeal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2025, 06:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCHİNG, TROLLİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yaptığımız bölgede, ikimiz Kevin ONeal ile sohbet ederken taksiyle bizi ezdiler, ardından durmadılar beyaz taksiden inip bize saldırdılar. Karakterlerin ikisini hiçbir şekilde tanımıyoruz, Kevin ile selamlaşma rolü yapıp oyundan çıkacaktık. Kevin ONeal kırmızı aracına bindi, bana pm'den kaç bunlar troll gibi bir şey yazdı. Aracına defalarca bilerek çarptılar beyaz taksiyle, sonra ilk ss'te gördüğünüz yerde düşürdüler. Sonra benim motorumu çalacaklardı ss almak için motoru kilitleyip bu ikisini izledim. Tony motordayken de vurdu karakterime ama ss'im yok. Sonra bu arkadaşlar gittiler, bizde kevinle tekrar rollenecekken gelip taksiyle ezmeye başladılar. Bu sefer kaçmadım, son iki ss'de göründüğü gibi sadece durdum. Arkadaşlar ezmedik falan diyorlar ama normal bir araç o şekilde sürülmüyor herhalde, farkedilebilir. Hasarlarımdan gözükebilir. Üst karakterim Carlos ile B.L.O.O.D Bar'a gittim, bu japon karakterli arkadaş bira almak için durduğumda anim vererek troll yaptı ve karakteri karakterimin kıçını tokatladı, animi bilmiyorum. En ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyorum, gece gece kafayı yedirttiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Bu tarz arkadaşların yaptığı en iyi şey emote veya başka bir şey belirtmeden, kanıt bırakmadan troll yapıp sonra haklıymış gibi konuşmaları, bu raporu titizlikle incelemenizi rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:01 subzero »

#1 - 10.03.2025 06:35
Öyle bir şey yaşanmadı. Herkes kendine göre çekmiş olayı. Şahıslar rol içerisinde türkçe terim kullanıyor ve diğer arkadaşta motorla bizi ezmeye çalıştığı için bende araç üzerine çıkıyorum. Kafanıza göre screenshot yorumlamışsınız. Naru karakteri ile Kevin karakteri yumruklaştıktan sonra ayırmaya çalışınca gelip motorla ezmeye çalışıyorsun bu kadar yani olay bu. Ezme durumu yok şikayet sonuçlanabilir. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayın lütfen...
« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:33 Millennium »

#2 - 10.03.2025 06:39
Arkadaş bizi motosiklet ile ezmeye çalışıyor ileri geri yapa, yapa. Yanındaki eleman kırmızı aramayla bizi kovalıyor beni dövüp öldürüyor sonrasında bide şikayet bize açılıyor olacak şey değil! bu olaydaki Kevin isimli şahıs tarafından IC ve OOC olarak kışkırtıldık bilginize. Şahısın konuşmalarından vs. anlayabilirsiniz Kevin isimli şahısın bize uyguladığı kural ihlallerinle ilgili kanıtlarım mevcut.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:33 CamesJuses »

#3 - 10.03.2025 06:44
Artı olarak Kevin ONeal isimli karakterin "Yarrr diye uzatarak yarrağım demesi", "anne yerine ANALI olarak kelimeyi kısaltması", "Yaşınız kaç LAN sizin diyerek rol içerisinde bariz rol içerisinde yani türkçe terim kullanması". Bunların hepsi karşı tarafı tamamen mimleyecek şeyler. Bizim orada yaptığımız tek şey aracın üzerine ezilmeyelim diye çıkmamız. Ortada ezme bozma hiçbir şey yok. Tamamen kendilerine göre screenshot yorumlamışlar. Kırpılmış screenshotlar.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:32 Millennium »

#4 - 10.03.2025 06:46
ÖYLE Mİ OLMUŞ? /CAGO EFFECT/ @Millennium @CamesJuses
« Son Düzenleme: 10.03.2025 06:49 subzero »

#5 - 10.03.2025 07:26

Öyle olmuş kardeşim.
Video kanıt:

#6 - 10.03.2025 07:30

Öyle olmuş kardeşim.
Video kanıt:

Gördüğünüz gibi video kaydında Kevin ONeal isimli şahıs Naru'yu öldürüyor. Sonrasında Lamar isimli motorlu arkadaşı da Kevin'i eziyor. Sonrasında beni ezmeye çalışıyor ve kendi attıkları screenshotta görüldüğü gibi araç üzerine çıkıyorum.

#7 - 11.03.2025 22:05
Savunma yeterli görüldü. Ek olarak CR atıldığının net görüntüsü yok, yetersiz kanıt.

k&a